MasterChef Murat'ın eşi sessizliğini bozdu

Murat Özdemir, geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı hakkında konuştuğu iddiasıyla polis tarafından karakola çağrılıp ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
Murat Özdemir, geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı hakkında konuştuğu iddiasıyla polis tarafından karakola çağrılıp ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

MasterChef'ten diskalifiye edildikten sonra bileğini kesmeye çalışan Murat Özdemir'in eşi Nebahat Özdemir, bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Murat'ın eşi şaşırtan açıklamalarda bulundu: 'Keşke yarışmaya katılmasaydı, eşimi kaybettim.'

Ekranların sevilen yarışma programlarından olan MasterChef, yayınlandığı günlerde reyting rekoru kırmaya devam ediyor. Sosyal medyadan yaptığı canlı yayınlar ile adından söz ettiren Murat Özdemir, yarışmadan diskalifiye edilmesine rağmen gündemden düşmüyor.

MasterChef'ten diskalifiye edilen Murat Özdemir ve eşi Nebahat Özdemir, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Eşinin bileğini kestiği görüntüler hakkında konuşan Nebahat Özdemir, "Yarışmadan sonra eşimi kaybettim" dedi.

Yarışmadan diskalifiye edildikten sonra yaptığı canlı yayında bileğini kesen fenomen yarışması Murat Özdemir, önceki gün eşiyle birlikte görüntülendi. Özdemir'in eşi Nebahat Özdemir şu açıklama bulundu:

  • "Eşim aslında çok sakin bu görüntüleri için çok üzülüyorum. Her insan üzülür. Ben dışarı çıktığım ya da uyuduğum zaman videoları çekiyor. Çok ağladım. Çok şey kaybettim, eşimi de kaybettim böyle biri değildi. Keşke yarışmaya girmeseydi. Kızı da babasının bu haline çok üzüldü."

Murat Özdemir, eşinin yanında alışıldığın aksine son derece sakin görüntülendi.
Murat Özdemir, eşinin yanında alışıldığın aksine son derece sakin görüntülendi.
  • "Ben hanım köylüyüm, hanımdan korkarım. İntihar yönündeki haberler yalan. Ben sadece eşimin ismini yazacaktım bıçak kesiyor mu diye bakayım dedim. Normalde bıçaklar tırnak üzerinde denenir ben kolumda denemişim. Şu an Kuran çarpsın cebimde para yok. Evde de makarna yiyoruz."


Meyve bıçağıyla bileklerini kesti

                                    
                                    
                                    Her yaptığı gündem olan MasterChef'in eski yarışmacısı Murat Özdemir, önceki gün sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Hayranlarıyla sohbet eden Özdemir, bir anda yanında olan meyve bıçağıyla bileğini ve parmaklarını kesti.
Meyve bıçağıyla bileklerini kesti Her yaptığı gündem olan MasterChef'in eski yarışmacısı Murat Özdemir, önceki gün sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Hayranlarıyla sohbet eden Özdemir, bir anda yanında olan meyve bıçağıyla bileğini ve parmaklarını kesti.
Yemekteyiz'den de kovuldu
TV8'de yayınlanan Yemekteyiz adlı yemek programına katılan ve tepkilere neden olan sözleri nedeniyle eleştirilen Murat Özdemir, programın finalinde programın sunucusu Onur Büyüktopçu tarafından kovuldu.
Yemekteyiz'den de kovuldu TV8'de yayınlanan Yemekteyiz adlı yemek programına katılan ve tepkilere neden olan sözleri nedeniyle eleştirilen Murat Özdemir, programın finalinde programın sunucusu Onur Büyüktopçu tarafından kovuldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >