Medineyi savunan Gamze Özçelik'e sosyal medyadan linç

Gamze Özçelik

Oyuncu Gamze Özçelik, sosyal medya hesabı üzerinden 'Medine' mesajı paylaştı, kullanıcılar ünlü oyuncuyu linç etti.

Oyuncu Gamze Özçelik, sosyal medya hesabı üzerinden, "Medine Aşktır.. Şefaattir.. Yoldur.. Gül kokusudur.. Temizliktir.. Kucak açmaktır.." şeklinde bir tweet attı.

Özçelik'in bu tweetine bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından linç yapıldı. Ünlü oyuncu, kendisine gelen tepki tweetlerine Medine'ye sahip çıkarak karşılık verdi.

Özçelik, kendisini Berna Laçin'i linç ettirmek ile suçlayan bir kullanıcıya, "Linç ettirmek? Yok ben Medine'ye sevgimi dile getirdim. Sevmeyen sevmeyebilir." yanıtını verdi.

Özçelik, kendisini inandırıcı olmamak ile suçlayan bir kullanıcıya ise, "Biri sevdiğine kötü bir laf etse ne yaparsın? Sevgini haykırmak bir tercih değil mi? Hakaret etmek de bir tercih. Ben ilk yolu seçtim. Bugün bana ne olduysa bir cevap, bir cevap. Hadi eminim sizin de işiniz vardır. Selametle efenim." yanıtını verdi.

İşte söz konusu o yazışmalar

Söz konusu yazışma

Ne olmuştu?

Gamze Özçelik ve Berna Laçin
Gamze Özçelik ve Berna Laçin

Oyuncu Berna Laçin, Twitter hesabı üzerinden, cinsel istismar suçluları için istenen idam cezasına karşı çıkmış ve söz konusu şu tweetini atmıştı, "İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!”

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik ise Berna Laçin'in soruşturma başlatılan yazısına, şu ifadelerin yer aldığı bir tweet ile cevap vermişti, "Medine aşktır, şefahattir, yoldur, gül kokusudur, temizliktir, kucak açmaktır. Bu kuluna birden fazla kez topraklarında secde etmek nasip olan, yoluna milyonlarca Müslümanın can vereceği kutsaldır. Medine tüm Müslümanlarındır. Görünüyor ki kalpler cahil, gözler kör, kulaklar sağır olmuş. Hakikati göremez olmuş. Madem bilmiyorsun, madem anlayamıyorsun bari sus. Bari bulaşma uzak dur. Vallahi zaten azabın çetin geçecek, bari fitneyi, kibrini bulaştırıp durma. Lütfen susun! Kendiniz için."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >