Meghan Markle evini satıyor: Değeri 1.8 milyon dolar

Meghan Markle evini satarak Los Angeles ile olan bağlantısını gittikçe koparıyor.
Meghan Markle evini satarak Los Angeles ile olan bağlantısını gittikçe koparıyor.

Meghan Markle, Prens Harry ile evlenmeden önce Los Angeles'ta yaşadığı evi satışa çıkardı. Harry ile evlendikten sonra eski hayatıyla alakası kalmayan Meghan'ın evi uzun zamandır kullanılmıyordu. Daire için 1.8 milyon dolar isteyen Markle'ın evinde 4 oda ve 3 banyo bulunuyor. Evine oldukça fazla önem veren ve modern tarzda dizayn eden Sussex Düşesi'nin satıştan alacağı parayı nasıl değerlendireceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Meghan Markle, Prens Harry ile evlenmeden önce Los Angeles'ta yaşıyordu. Hem oyunculuğu hem de Amerika'yı bırakarak İngiltere'ye yerleşen Meghan, evini satmaya karar verdi. Los Angeles'taki evini satma hazırlığında olan Düşes, değerini de belirledi.

Evin değeri yaklaşık 10 milyon

Meghan Markle şuan eşi Prens Harry ile Frogmore Cottage'da yaşasa da Sussex Düşesi olmadan önce Los Angeles'ta yaşıyordu.Markle'ın uzun zmaandır kullanmadığı evi 1.8 milyon dolara (Yaklaşık 10 milyon TL) satışa çıkarıldı.

  • Düşesin Los Angeles'ın Hancock Park muhitinde yer alan evi 4 oda, 3 banyolu bol güneş alan bir daire özelliği taşıyor.
  • Ev, metal mutfak eşyalarıyla donatılmış bir mutfak, gri ve beyaz fayanslı lüks banyolar ve sanat eserleriyle dolu duvarlardan oluşuyor.
  • Açık nötr tonları tercih ettiği görülen Düşes'in Toronto'daki evi de sıcak beyaz, krem ve gri renklerinin baskın olduğu bir dizayna sahipti.
  • Kraliyet muhabiri Corlyn Durrand'ın ocak ayında Elle dergisine verdiği bilgilere göre, Düşes, Prens Harry ile yeni Windsor evlerinde de aynı renkleri kullanıyor.
Meghan Markle / eski Amerikalı oyuncu
Meghan Markle / eski Amerikalı oyuncu

Yeni evine yaptığı harcamalarla gündeme geldi

Meghan Markle ve Prens Harry’nin yeni evlerine yaptıkları yüksek miktardaki harcamalar uzun süre gündemden düşmedi. Kraliyet çiftinin evlerine yaptırdıkları ses yalıtımı İngiliz halkı tarafından tepki çekti. Kensington Sarayı’ndaki dairelerinden Heathrow Havalimanı’na yakın Frogmore Kır Evi’ne taşınan çiftin ses yalıtımı için 500 bin sterlin harcadıkları iddia edildi.

Prens Harry ve Meghan Markle / Sussex Dükü ve Düşesi
Prens Harry ve Meghan Markle / Sussex Dükü ve Düşesi

Monarşi karşıtları isyan etmişti

Meghan, rahat tavırları ve yaptığı büyük harcamalarla eleştiriliyor
Meghan, rahat tavırları ve yaptığı büyük harcamalarla eleştiriliyor

Kraliyet üyelerinin mal varlığı geçen yıla oranla arttı

Hükümetin her yıl kraliyete verdiği ödeneği hesaplayan Sovereign Grant muhasebecilerine göre geçen mali yıl kraliyete 67 milyon sterlin (yaklaşık 490 milyon TL) ödenek verildi. Bu oran bir önceki yıla göre 20 milyon sterlin (yaklaşık 146 milyon TL) daha yüksek.

Artıştaki sebebin ülke genelindeki kraliyet saraylarının bakımı ve Buckingham Sarayı’ndaki hizmetlerin geliştirilmesinden kaynaklandığı belirtildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >