Meghan Markle, Hollywood'a geri dönüyor: Hangi dizide rol alacak?

Meghan Markle / Sussex Düşesi.
Meghan Markle / Sussex Düşesi.

● Meghan Markle, Prens Harry ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakarak Amerika'dan ayrıldı.

● İngiltere'ye yerleşerek saraydaki özel davet ve etkinliklere katılan Meghan, geçtiğimiz ay bir dergide editörlük yapmaya başladı.

● Ancak, kraliyet ailesini yakından takip eden İngiliz dedikodu yazarı Rob Shuter, editörlüğün yeterli olmadığını ve kurallardan sıkılan Markle'ın setlere geri dönmek istediğini iddia etti.

● Düşes'in hangi diziyle anlaşacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Eski oyuncu Meghan Markle, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin taht varislerinden biri olan Prens Harry ile evlenerek Amerika'dan ayrıldı. Oyunculuk kariyerini sonlandıran ve sarayın düzenlediği resmi etkinliklere katılan Meghan, kraliyetin yapısını benimseyemedi.

Düşes'in basınla da arası iyi değil. Sürekli sorun yaşayan oyuncu Güney Afrika'ya yerleşme fikrinin de aklında olduğunu belirtti.

'Saray hayatı sıkıcı olmaya başladı'

ABD’de 2011-2018 yılları arasında yayınlanan Suits dizisindeki 'Rachel Zane' karakteriyle tanınarak büyük bir üne kavuşan Meghan Markle’ın setlere geri dönmek istediği iddia edildi.

Kraliyet ailesini yakından takip eden İngiliz dedikodu yazarı Rob Shuter, ''Yeni asil Meghan için saray duvarları arasındaki hayatı biraz sıkıcı olmaya başladı. Bu yüzden işe geri dönmeyi istiyor ve mükemmel projeyi araştırıyor'' dedi.

Meghan Markle, Suits dizisi sayesinde tanındı
Meghan Markle, Suits dizisi sayesinde tanındı

Doğru senaryo gelirse setlere dönecek

Yazar Shuter, Prens Harry ile evlenip oyunculuk kariyerini bırakan Markle’ın 'yeni 007 filminde Bond kızı' olmayacağını söyledi. Ancak Düşes'in 'nabız yokladığını ve doğru senaryo için' beklediğini belirtti.

Prens Harry’nin Meghan Markle'a oyunculuğa geri dönmesiyle alakalı olarak destek verdiğini belirten Shuter ''Harry en iyi oyunculardan biri olarak gördüğü eşinin yeteneklerinin heba olmasını istemiyor'' dedi.

Meghan Markle ve Prens Harry
Meghan Markle ve Prens Harry

'Kraliyet etkinlikleriyle sınırlı kalmak istemiyor'

Oyunculuğu bırakıp Düşes olarak sosyal sorumluluk projelerine ve kraliyet ailesinin resmi etkinliklerine katılan Meghan Markle’ın kraliyet yaşamına dair de bilgi veren Rob Shuter,

''Meghan Markle kraliyet hayatını ve anne olmayı seviyor ama bu onun için yeterli değil. Bu dünyada bir fark yaratmayı istiyor. Sadece kraliyet etkinliklerine katılan ve kalabalıkla el sıkışan birine dönüşmek istemiyor'' dedi.

Medya acımasız davranıyor'

Kraliyet yaşantısına uyum sağlayamamakla suçlanan Meghan Markle bir belgesel kanalı için verdikleri röportajda duygusal anlar yaşadı.

Röportaj sırasında sunucunun sorduğu "Zihinsel ve fiziksel sağlığın nasıl?" sorusuna, "Bunu daha önce kimse sormadı, teşekkür ederim. Nasıl olduğumu soran çok az kişi var. Özellikle bir kadın olarak bu çok zor. Yeni evlenmiş olmak ve yeni anne olmak medya ve halkın baskısıyla bunların üstesinden gelmek çok zor. Bütün kadınlar özellikle hamilelik döneminde savunmasızdırlar. Bu bir kadına yapılabilecek en kötü şey" ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >