Meghan Markle ve Prens Harry'nın gözdesi: Afrika

Meghan Markle ve Prens Harry, bir yardım derneğinin toplantısında tanışarak evlenme kararı aldı. Çiftin evliliklerinin birinci yılında ilk bebekleri dünyaya geldi.
Meghan Markle ve Prens Harry, bir yardım derneğinin toplantısında tanışarak evlenme kararı aldı. Çiftin evliliklerinin birinci yılında ilk bebekleri dünyaya geldi.

İngiliz Kraliyet ailesinin üyelerinden Meghan Markle ve Prens Harry geçtiğimiz ay ilk çocuklarını kucağına aldı. Evlendikleri günden beri gündemden düşmeyen çiftin bir süredir Afrika'ya yerleşme hazırlığında olduğu konuşuluyor. Archie ismini verdikleri bebeklerini alarak Afrika'ya gitmek isteyen Dük ve Düşes'in hem tatil yapacağı hem de kraliyet içerisinde yaşanan gerginlikten kaçmak istedikleri belirtildi.

Sussex Düşesi Meghan Markle ve Dük Prens Harry geçtiğimiz Mayıs ayında evlendi. Oyuncu olan Meghan Markle ile evlenen Prens, Kraliyet ailesinde bir ilki gerçekleştirdi.

Ancak evlendikten sonra ailenin diğer üyeleri Prens William ve eşi Kate Middleton ile sorun yaşadıkları iddia edilen çift saraydan taşındı. Kraliçe Elizabeth'in hediye ettiği kır evine yerleşen Dük ve Düşes Afrika'ya gideceklerini açıkladı.

Afrika gezisi Instagram üzerinden duyuruldu

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin tartışmalı çifti Meghan Markle ve Prens Harry'nin çocukları Archie'nin doğumundan sonra yapacakları ilk aile gezileri duyuruldu. Bu gezi, Güney Afrika'ya gerçekleştirilecek. Gidecekleri yei kendilerine özel açılan Instagram hesabından duyuran çift, bu paylaşımla birlikte dikkatleri üzerine çekti.

Gerginlikten kaçmak için gidiyorlar

Meghan Markle ve Prens Harry'nin ilk Afrika seyahati 2017 yılında gerçekleşti. Çift, doğum günü kutlamak için Afrika'ya gitti. Ayrıca Dük ve Düşes'in 2016 yılında da Afrika'ya gittikleri biliniyor. Ancak program açıklanmadan aylar önce ortaya atılan iddialar çiftin kararını tartışmalı hale getirdi.

Geçtiğimiz aylarda Prens ve Markle'ın bebeklerinin doğumunun ardından Afrika’ya gideceği hatta yerleşeceği iddia edildi. Uluslararası bir görevin, Harry ile Prens William'ın arasındaki gerginliği azalatmak için planlandığı öne sürüldü.

Kraliyet üyeleri Kate Middleton, Prens William, Meghan Markle, Prens Harry
Kraliyet üyeleri Kate Middleton, Prens William, Meghan Markle, Prens Harry

Bu iddialardan 3 ay sonra çiftin Güney Afrika'ya gitme kararı alması, Kraliyet Ailesi içindeki gerginlikleri tekrar gündeme getirdi.

ABD iddiası gündeme geldi

Kraliyet ailesini yakından takip eden kaynakların söylediğine göre Meghan Markle, eşi Prens Harry ve oğlu Archie'yi de alıp İngiltere'den temelli gitmek istiyor.

Kate Middelton ve Meghan Markle'ın aralarında sürekli sorun yaşadığı iddia edildi
Kate Middelton ve Meghan Markle'ın aralarında sürekli sorun yaşadığı iddia edildi

Kaynaklar, Sussex Düşesi Meghan Markle'ın, ABD'ye taşınabileceğini de gündeme getirdi. Buna gerekçe olarak da Markle'ın, geleceğin kralı Prens William ile eşi Kate Middleton'ın gölgesinde kalmak istememesi gösteriliyor.

Dük ve Düşes kraliyet üyelerini Instagramdan takip etmiyor

Meghan Markle ve Prens Harry SussexRoyal adlı resmi Instagram hesabı açtı. Ancak Dük ve Düşes, kraliyet hesaplarını takip etmeyi bıraktı. Bu durumla alakalı olarak yapılan açıklamada, ruhsal sağlık ve spor, beden pozitifliği, kişisel gelişim ve insani bağlantıların önemini ortaya koyan kuruluşları teşvik etmek amacıyla sadece bu alanlarda çalışan hesapları takip etmeye karar verdikleri belirtildi.

Çiftin Instagram hesabını 8,8 milyon kişi takip ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >