Meghan Markle: Yoga şarkıları ile bebeğimi dünyaya getireceğim

Meghan Markle ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor.
Meghan Markle ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Nisan ayında doğum yapacağı açıklanan Markle,''Yoga şarkılar eşliğinde normal doğum yapacağım'' diyerek Kraliyet'i zora sokacak bir durumla karşı karşıya bıraktı. Kraliçe'nin bu duruma ne diyeceği ise merak konusu.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle 8 aylık hamile. İlk çocuğunu kucağına almak için gün sayan Markle ve Prens Harry şu sıralar resmi davetlerde de boy göstermiyor. Saraydan doğum için izin alan Düşes'ten ilginç bir açıklama geldi. Gelen bilgilere göre Markle'ın , 'normal doğum' yapmak istediği öğrenildi.

Yoga şarkıları eşliğinde

Prens Harry ile evlendikten sonra Sussex Düşesi olan Meghan Markle, doğum için gün saymaya başladı. 8 aylık hamile olan Markle'ın Nisan sonunda doğum yapacağı açıklandı. Düşes'in normal doğumu tercih ettiği ve yoga kültürüne özgü şarkılar eşliğinde bebeğini dünyaya getirmek istediği ortaya çıktı. Ayrıca çiftin kız bebekleri olacak.

Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanıştı.
Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanıştı.

Prens'in anne özlemi

Annesini 12 yaşındayken kaybeden Prens Harry,

"Öldüğünde boşluğa düştük. Yalnızca biz değil dünyanın dört bir tarafındaki pek çok insan. Bu boşluğun çok küçük bir kısmını doldurabilirsem bile görev tamamlanmış demektir. Hayatımın geri kalan kısmını bu boşluğu mümkün olduğunca çok doldurmaya çalışarak geçirmek zorundayım. William da öyle." ifadelerini kullandı.

Prenses Diana.
Prenses Diana.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >