Meghan Markle'dan Prenses Diana'ya gönderme: Unutmadık seni

Meghan Markle, ilk çocuğunu kucağına aldı.
Meghan Markle, ilk çocuğunu kucağına aldı.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle ve Prens Harry ilk çocuğunu kucağına aldı. Bir erkek bebek dünyaya getiren Meghan, geçtiğimiz gün eşi Harry ile birlikte basın karşısına çıktı. Bebeği tüm dünyaya tanıtan çift ardından Kraliçe Elizabeth ile tanıştırdı. Sosyal medya hesabından bu görüntüleri paylaşan Kraliyet çiftinden bir hamle daha geldi. Düşes Meghan sosyal medyadan Prenses Diana'nın en sevdiği çiçeklerin önünde oğlu ile poz verdi. Bu hamle Düşes'in Diana göndermesi olarak yorumlandı.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle ve Prens Harry ilk çocuğunu kucağına aldı. 3 kilo ağırladığında doğan erkek bebeğe, Archie Harrison Mountbatten-Windsor ismi verildi. Tüm dünyanın izlediği çiftten bir hamle geldi. Anneler gününe özel sosyal medyadan paylaşım yapan Meghan, Prenses Diana'yı unutmadı.

Meghan'dan Diana'ya gönderme

Meghan Markle ve Prens Harry'nin Instagram hesabından, oğulları Archie Harrison’ın doğumundan bu yana ilk paylaşım dün yapıldı. Meghan Markle, Sussex Royal adlı Instagram hesabından ilk anneler gününü oğlunun fotoğrafıyla kutladı. 37 yaşındaki Düşes, bebeğinin sadece ayaklarını gösterdiği fotoğrafta Prens Harry’nin annesi Prenses Diana’ya bir gönderme yaptı. Fotoğrafın arka planında Lady Diana’nın en sevdiği çiçek olarak bilinen ‘beni unutma çiçekleri’nin olduğu görüldü.

Beğeni sayısı 1 milyon

Çiftin Windsor’daki Frogmore Kır Evi’nde çekilen fotoğrafla yapılan paylaşım beğeni sayısı bir milyon 700 bini geçti. 37 yaşındaki Düşes’in kendisinin kaleme aldığı anlaşılan paylaşımda,

“Geçmişteki, şimdiki anneler ile anne adayları ve kaybedilen ama sonsuza dek hatırlanan tüm anneleri takdir ediyoruz. Her birinizle ve hepinizle gurur duyuyoruz ve kutluyoruz. Bugün ABD; Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Afrika, Kenya, Japonya ve pek çok Avrupa ülkesinde Anneler Günü” ifadesini kullanıldı.

Prens Haryy ve Meghan Markle, oğullarını basınla tanıştırdı.
Prens Haryy ve Meghan Markle, oğullarını basınla tanıştırdı.

Prenses Diana, Prens Harry doğduktan sonra çekilmiş bir fotoğrafı.
Prenses Diana, Prens Harry doğduktan sonra çekilmiş bir fotoğrafı.

'İlk ülkem annem'

Meghan Markle'ın paylaşımında, “Bu, Sussex Düşesi’nin ilk Anneler Günü. Annem benim ilk ülkem, yaşadığım ilk yerdi” dizelerine yer verildi. Meghan'ın bu hareketi, Diana hayranlığı ile büyüdüğüne dair iddiaları da güçlendirdi.

Meghan Markle ve Prens Harry'nın bebekleri.
Meghan Markle ve Prens Harry'nın bebekleri.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >