Meghan Markle'ın arkadaşı bebeğinin cinsiyetini ağzından kaçırdı

Meghan Markle'ın çocuğunun kız olması halinde adını Diana koyup koymayacağı ise merak konusu.
Meghan Markle'ın çocuğunun kız olması halinde adını Diana koyup koymayacağı ise merak konusu.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle'ın doğum yapmasına günler kala Şampiyon tenisçi Serena Williams verdiği bir röportaj sırasında Meghan'ın bebeğinin cinsiyetini ağzından kaçırdı. Gelen bilgiler ikilinin çok yakın arkadaş olduğu yönünde. Williams, Meghan Markle ile Prens Harry’nin geçen yıl 19 Mayıs’ta gerçekleşen düğününe de katılmıştı.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan MarklePrens Harry ile evlendiği günden beri şöhret olmasının zorluklarını yaşamaya devam ediyor. Yaptığı Baby shower partisinden sonra bebeğinin cinsiyetinin kız olacağı iddia edilen Düşes'in arkadaşlarından birisi onu ele verdi.

Ağzından kaçırdı

Serena Williams’ın, yaptığı bir konuşmada, hamile olan Markle’ın bebeğinin cinsiyetini ağzından kaçırdığı iddia edildi. Bir çocuk annesi olan Williams, ebeveynlere tavsiyelerde bulunduğu bir konuşmasında, “Hatalarınızı kabul edin ve mükemmel olmayı beklemeyin. Kendimize çok fazla baskı yapıyoruz” diyerek isim vermeden Markle’ın hamileliğinden bahsetti.

Serena Williams ve Meghan Markle.
Serena Williams ve Meghan Markle.

Kız olduğu iddia edildi

Arkadaşım hamile” diyen Williams, konuşmasına şöyle devam etti: “Arkadaşım bana, ‘Çocuğum bunu yapacak’ diyor, ben de ona ‘Hayır o (kız)yapmayacak’ diyorum. Bana ‘Senden tüyo almalıyım’ diyor, çünkü evet ben de bu yüksek beklentilere sahiptim.” Williams’ın bebekten bahsederken İngilizcede kadınlar için kullanılan “she” öznesini kullanması, bebeğin kız olacağı haberi olarak yorumlandı.

Meghan Markle, Suits dizisinde ünlendi.
Meghan Markle, Suits dizisinde ünlendi.

Kraliyet geleneklerine göre doğacak bebeklerin cinsiyeti açıklanmıyor. Hatta bebeğin anne babası bile doğuma kadar bebeğin cinsiyetini bilmiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >