Meghan Markle'ın doğum hediyesi: Parmağındaki yüzük paha biçilmez

Eski oyuncu Meghan Markle.
Eski oyuncu Meghan Markle.

İngiliz Kraliyet ailesinin üyelerinden Sussex Düşesi Meghan Markle geçtiğimiz ay ilk çocuğunu kucağına aldı. Evlendikten 1 yıl sonra anne baba olmanın heyecanını yaşayan çift Kraliçe Elizabeth'in 93. yaş günü kutlamalarında görüntülendi. Doğum yaptıktan sonra ilk kez bir etkinliğe katılan Meghan'ın parmağındaki yüzük ise herkesin ilgisini çekti. Prens Harry, eşi Markle'a doğuma özel sonsuzluk işareti olan bir yüzük hediye etti. Yüzüğün maddi ve manevi değeriyse paha biçilmez.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle, Archie ismini verdiği ilk bebeğini geçtiğimiz ay kucağına aldı. Bebeğin doğumundan sonra halkı selamlamaya çıkmayan Markle basın yoluyla bebeğini dünyaya tanıttı. Doğum izninde olan ve herhangi bir etkinlikte yer alamayan Düşes Kraliçe'nin doğum gününde ortaya çıktı. Düşes'in törende taktığı yüzük ise gündemin öne çıkan detaylarından biri oldu.

Yüzüğün değeri paha biçilmez

Geçen ay doğum yapan Meghan Markle, doğum sonrası ilk resmi tören olarak hafta sonu yapılan Kraliçe 2. Elizabeth’in resmi doğum günü kutlamasına katıldı. Her yıl 8 Haziran’da yapılan Trooping The Colour adlı etkinlikte şıklığıyla beğeni toplayan 37 yaşındaki Sussex Düşesi’nin özel anlamı olan yüzüğü de dikkat çekti.

Meghan Markle'ın ilgi çeken yüzüğü
Meghan Markle'ın ilgi çeken yüzüğü

Londra’daki kutlamalarda Markle’ın yüzün parmağında evlilik yüzüğünün yanında bir de sonsuzluk yüzüğü olduğu görüldü.

Yüzük hediyesi geleneksel

Yüzük, Prens Harry’nin Meghan Markle’a doğum hediyesiydi. Çifti, geçen yıl 19 Mayıs’ta evlenmişti.

Meghan Markle ve Prens Harry, Kraliçe'nin doğum gününde halkı selamlarken
Meghan Markle ve Prens Harry, Kraliçe'nin doğum gününde halkı selamlarken

Markle, geleneksel olarak çok özel dönemlerde hediye edilen sonsuzluk yüzüğünü takan ilk kraliyet üyesi değil. Aynı yüzük Kate Middleton’da da var. Prens William, ilk çocuğu Prens George’u dünyaya getirdiğinde eşine sonsuzluk yüzüğü hediye etmişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >