Meghan Markle'ın hayalleri doğumla birlikte yarım kaldı

Meghan Markle'ın oğlu aynı zamanda ABD vatandaşı.
Meghan Markle'ın oğlu aynı zamanda ABD vatandaşı.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle, ilk çocuğunu dünyaya getirdi. Tüm dünyanın merakla beklediği doğum dün sabah saatlerinde gerçekleşti. Ancak, gelen bilgiler Meghan'ın doğumla ilgili hayallerinin yarım kaldığı yönünde. Markle, bebeğini istediği yerde dünyaya getiremedi.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle, ilk çocuğunu dünyaya getirdi. 3 kilo doğan bebeğin erkek olduğu açıklandı. Halkı selamlamayan ve bebeğin yüzünü henüz göstermeyen Meghan'ın ne isim koyacağı ise merak konusu oldu. Ayrıca gelen bilgilere Düşes'in doğumunu istediği yerde yapamadığı yönünde.

İstediği yerde doğum yapamadı

Dün sabahın erken saatlerinde bir erkek bebek dünyaya getiren Markle, bebeğini yeni taşındıkları Frogmore House'da dünyaya getirmek istemişti.

Meghan ve Prens Harry doğumdan önce doğumun evde gerçekleşmesini ummalarına rağmen Markle'ın doğum sancıları tutmadan önce kraliyet ailesine bağlı güvenlik elemanları tarafında gecelik masrafı 20 bin avroya çıkan Porland hastanesine yatırıldı.

Meghan Markle'nın hamilelik görüntüleri.
Meghan Markle'nın hamilelik görüntüleri.

Bebeğini dergide gösterecek iddiası

Kate Middleton ve Prens William’ın üç çocuğunda da yaptıkları gibi doğumdan hemen sonra bebekle objektiflerin karşısına geçmeyeceklerini açıklayan Meghan Markle ve Prens Harry’nin, bebekleriyle birlikte Hollywood yıldızları gibi moda dergisi Vogue’a poz verecekleri konuşuluyor. Bu da Düşes'in oyunculuktan kalma bir alışkanlığı olarak anılıyor.

Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanıştı.
Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >