Meghan Markle'ın kraliyet serüveni: Bu süreçte neler yaşandı?

Meghan Markle ve Prens Harry uzun süre gündemden düşmeyecekler gibi duruyor.
Meghan Markle ve Prens Harry uzun süre gündemden düşmeyecekler gibi duruyor.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle, Kraliyet ailesine girmesiyle birlikte konuşulmaya ve her gün gündeme gelmeye başladı. İlk çocuğuna hamile olan Meghan, düğün gününden itibaren Kraliçe Elizabeth'in de popülaritesini geride bıraktı. Biz de Düşes'in bugüne kadar gündeme geldiği konuları derledik. Gelin birlikte Düşes Meghan'ın Kraliyet dosyasına bakalım.

Birleşik Krallık Kraliyet Ailesi'nin 33 yaşındaki gözde bekarı Prens Harry ve ABD'li oyuncu Meghan Markle'ın evlenmesi tüm dünya tarafından uzun süre konuşuldu. 800 kişinin katıldığı davetle dünyaevine giren çifti tüm dünya ve halk izledi. Bu süreçten sonra ise Afrika'ya balayına giden çift herkesin dikkatini çekti.

Hamileliği

İngiliz kraliyet tahtının varisi Prens Harry ile ABD'li oyuncu Meghan Markle'dan müjdeli haber geldi. Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, Avustralya, Fiji, Tonga ve Yeni Zelanda'ya gerçekleştirecekleri ve 16 gün sürecek ilk resmi ziyaretlerine başlamak üzere Avustralya'nın Sydney şehrine gittikleri zaman Düşes'in hamile olduğu açıklandı.

Prens Haryy ve Düseş.
Prens Haryy ve Düseş.

Meghan Markle'ın yasakları ve saraydan ayrılma dönemi

Meghan Markle ve Prens Harry saraydan taşındı. Kate Middleton ile anlaşamadığı iddia edilen Meghan Harry ile birlikte Kraliçe Elizabeth'in hediye ettiği eve yerleşti. Doğumunu gerçekleştirmek için ise 2 aydan fazladır bu evde dinleniyor.

İngiltere’de tahtın altıncı sıradaki vârisi Prens Harry ile evlenip Sussex Düşesi ünvanı aldığı günden beri de kocasına koyduğu yasaklarla gündeme geliyor.

Markle, Harry'nın alkolalmasını, çay ve kahve içmesini de yasakladı. Yoga tutkunu olan düşes eşine de yoga yaptırıyor ve buna daha fazla zaman ayırsın diye baskı yaptığı ortaya çıktı.

Meghan Markle'ın bebeğinin doğumunu evde yapacağı da gelen bilgiler arasında.
Meghan Markle'ın bebeğinin doğumunu evde yapacağı da gelen bilgiler arasında.

Hamilelik sürecinde gündemden düşmedi

Meghan Markle, doğum öncesi, esnası ve sonrasında kendisine destek olması için bir doğum koçuyla anlaştı. Markle, saray geleneğini yıkarak, kraliyet içinde bir doğum koçuyla doğuma girecek olan ilk kişi oldu.
İlk çocuğunu kucağına almak için hazırlık yapan Meghan Markle gizli baby shower partisi yaptı.

Gizlice ABD'ye uçan Meghan Markle, yakın dostu Jessica Mulroney ile Soho’daki Ladurée adlı Fransız restoranında buluştu. Adı açıklanmayan bir kaynak, Markle’ın daha sonra, 15 kişiden oluşan arkadaş grubuyla birlikte Fransız restoranına yakın bir otelde bebek kutlaması yaptığını aktardı. Bu beş günlük seyahatin ise 500 bin dolar olduğu söylendi.

Meghan Markle'nın hamilelik görüntüleri.


Babasıyla sorunları bitmedi

Babasıyla yakın bir ilişkisi olmadığı bilinen Markle’ın kısa süre önce kendisi hakkında röportaj veren arkadaşları, Düşes’in babasına mektup göndererek hayatını zorlaştırmayı bırakmasını istediğini anlattı. Babasının yanı sıra üvey kardeşleriyle de travmatik bir ilişkisi olan Markle, ödül gecesinde eşi Prens Harry’den babalık konusunda beklentisini dile getirdi. Meghan'ın babasına yazdığı mektupta şu detaylar ortaya çıktı: “Baba, bu yolu neden seçtin anlamıyorum.

Yaptıkların kalbimi milyonlarca parçaya ayırdı. Basına beni aradığını ve düğün egelemeyeceğini söylediğini anlatmıştın. Beni aramadın bile. Seni sadece korudum, sevdim ve savundum. Yalan söylemeyi ve daha fazla acıya sebep olmayı bırak.”

Meghan Markle gündemden düşmüyor.
Meghan Markle gündemden düşmüyor.

Kate Middleton ve Prens William yeni evlerine gitti

İngiltere Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle doğum yapmak için gün sayıyor. Saraydan ayrılan ve Kraliçe'nin hediye ettiği yeni eve yerleşen Meghan ve Prens Harry çiftinin ziyaretine Kate Middleton ve Prens William gitti. Kate ve Markle arasında 'sorun var' haberlerinin ardından yapılan bu ev ziyareti ise sorunların çözüldüğüne yorumlandı.

Kate Middleton, Prens William ve çocukları.
Kate Middleton, Prens William ve çocukları.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >