Mehmet Ali Erbil hastanede yaşadığı süreci anlattı: 'Beni bir gecede 2 kez ameliyat etmişler'

Mehmet Ali Erbil, hastanedeki yaşam mücadelesini anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.
Mehmet Ali Erbil, hastanedeki yaşam mücadelesini anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Evinin banyosunda düşüp yaralanarak yoğun bakıma kaldırılan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, hastanede verdiği yaşam mücadelesini anlattı. ''Beni bir gecede iki kez ameliyat etmişler. Ayağa kalkacağıma asla inanmıyordum'' diyen Erbil, gözyaşlarını tutamadı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, evinin banyosunda düşmesi sonucunda hastaneye kaldırılmış ve 16 yıldır mücadele ettiği kaçış sendromu hastalığı nüksetmişti. Aylardır yoğun bakımda tedavi gören ve birkaç ay önce sağlığına kavuşan Erbil, katıldığı bir sabah programında yaşadığı zorlu süreci anlattı.

Gözyaşlarını tutamadı

Aylardır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren ve iyileştikten sonra değişmeye başladığını söyleyen Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir sabah programında verdiği yaşam mücadelesini anlattı. Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Erbil, ''Kızlarla buluşmaya gidiyordum. Duş aldım. Küvetten çıkarken ayağım kaydı. Ambulans gelmiş, acile götürmüşler. Doktor, ben bunu toparlayacağım 3 günde çıkacaksınız demiş. Ancak doktorun iğne yapmasına rağmen ağrım geçmedi. Parçalı kırık olunca her şeye batmış. İlk akciğere batmış, onu kurtarmışlar. Ama bu sefer de böbreklere zarara vermiş. Beni diyalize bağlamışlar ve bir gecede 2 kez ameliyat etmişler.

Aynı kan grubu olan 70 ünite kan getirmişler sadece 5 tanesi uymuş. Doktorlar bu durumu açıklayamıyorlar. Düşme olayı kaçış sendromunu tetikledi. Yürüyememem o yüzden kaynaklanıyor. Ben ayağa kalkacağıma hiç inanmıyordum. Kardeşime ve eşime böyle bir durum olacaksa benim fişimi çekin dedim'' ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil
Mehmet Ali Erbil

'Gözümü açtığım ilk anı hatırlamıyorum'

Tanınmış bir hasta olarak katta çok ünlüydüm diyen Erbil, ''Gözümü ilk açtığım anı hatırlamıyorum. Muhsine ve Sezin'i çağırmışım. Onlar 9 ay oradalardı. Yanımdan hiç ayrılmadılar. Tanınmış bir hasta olarak katta çok ünlüydüm. Gelenler 'ay görelim, ay görelim' diyorlarmış.

Ekim sonunda küçük bir filmde rol alacağım. O yüzden sakal bıraktım. Güzel bir anı olsun istiyorum'' dedi.

'Depremde yerimden kalkamadım'

Dün İstanbul'da yaşanan 5,8 şiddetindeki depremle ilgili olarak da konuşan ünlü şovmen, "İlk defa depremi hissettim. Ben evde yataktaydım. Tam uyandırmaya geldiler o anda oldu. Baktım ki beni almaya gelende yok. Birinin gelip beni alması lazım." dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >