Mehmet Ali Erbil yeniden hastaneye kaldırıldı

Mehmet Ali Erbil.
Mehmet Ali Erbil.

Geçtiğimiz hafta evinde kalp spazmı geçirerek hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, tabırcu olmuştu. Ancak ünlü sunucu dün akşam yeniden hastaneye kaldırıldı. Erbil'in iki beyin damarının da tıkalı olduğu belirtildi.

Evinin banyosunda düşüp yaralanarak yoğun bakıma kaldırılan Mehmet Ali Erbil yeniden kaldırıldı. Ünlü şovmenin iki beyin damarının da tıkalı olduğu belirtildi.

Son anda hastaneye yetiştirildi

Dün gece iki beyin damarı birden tıkanan Mehmet Ali Erbil'i yakınlarının son anda hastaneye yetiştirdi. Erbil'in sağlık durumu hakkında açıklama yapan Yeşim Erbil, "Beyninde kan akımı azaldığı için yeniden hastaneye kaldırıldı" dedi.

Kalp spazmı geçirmişti

Uzun süre yoğun bakımda tedavi gördükten sonra sağlık sorunları devam eden Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz hafta kalp spazmı geçirerek yoğun bakıma kaldırıldı. Abisinin sağlık durumu hakkında açıklama yapan Prof. Dr. Yeşim Erbil, "Abimin durumu iyi endişelenecek bir şey yok. Bir kalp spazmı geçirdi. Bu tip durumlarda hasta yoğun bakımda tutulur. Bu nedenle yoğun bakımda. Şu an klinik durumu iyi çok şükür" demişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >