Meryem Tahnal'ı kim öldürdü? Müge Anlı, Palu Ailesi'nin sırrını çözüyor

Müge Anlı.
Müge Anlı.

Tüm Türkiye'nin vicdanını sızlatan dehşet verici olayların yaşandığı Palu Aile'sinin akıbeti belli oluyor. 9 Ocak saat 10.00'da Atv ekranlarında canlı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Palu Aile'sinde yaşanan akıl almaz olaylar bugün gün yüzüne çıkıyor.

Kocaeli Körfez Başsavcılığı canlı yayında gözaltı işlemi uyguluyor.
Kocaeli Körfez Başsavcılığı canlı yayında gözaltı işlemi uyguluyor.

Palu Ailesi canlı yayında göz altına alınıyor

9 Ocak Müge Anlı ile Tatlı Sert programı canlı yayınından.
9 Ocak Müge Anlı ile Tatlı Sert programı canlı yayınından.

'Cinci Hoca' olarak bilinen Tuncer Ustael hakkındaki iddialar kan dondurmaya devam ederken Müge Anlı'dan herkesin merak ettiği sorunun cevabı geldi. Müge Anlı yaptığı açıklamada şunları anlattı:

"Şunu belirteyim herkesin ortak görüşü bu dosya nasıl kalmış. Dediğim gibi orada,burada, şurada özellikle farklı illerde farklı suçlar olunca bu dosyaların bir araya gelmesi gerçekten güçleşiyor. Yani aklı başında birinin çıkıp aile içinde, bakın şuda şöyle şuda böyle felan demesi lazımdı. Fakat izledik aileyi herkes birbiri ardından benzer şeyler söylediği için toplu bir hezeyan içindeler dün hocamın da ifade ettiği şekliyle.

O toplu hezeyan içinde kimse çıkıpta doğruları söylemek için birleşememiş. Ama bu yayına bağlanan izleyicilerin iddiaları, bu dosyanın işte yeniden tam teşekküllü olarak açılmasına fırsat tanıdı. Zaman aşımı da yok o anlamda gayet mutluyuz."

Görgü tanıkları ifadelerini aktarıyor


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >