Meryem Uzerli'nin paylaştığı video 1 günde 2 milyon izlendi

Meryem Uzerli
Meryem Uzerli

Oyuncu Meryem Uzerli kızıyla dans ettiği videoyu instagram hesabından paylaştı. Video 1 günde 2 milyon kişi tarafından izlendi.

Son dönemlerde çene ucuna, dudaklarına ve elmacık kemiklerine yaptırdığı estetikle gündeme gelen oyuncu Meryem Uzerli instagram sayfasında paylaştığı video ile olay oldu.

Meryem Uzerli ve Lara
12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır. İki ağabeyi ve bir ablası vardır. Oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay'ın yazdığı, 2011 yılının dizilerinden olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandırmıştır. Uzerli, aynı zamanda Almanya'da birçok dizide ve birçok filmde rol almış bir oyuncudur. Ana dili Almanca olan genç oyuncu, aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor. Türkçesi ise oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırmış olduğu Hürrem Sultana paralel olacak kadar gelişmiştir. 10 Şubat 2014'te Lara isimli kızı dünyaya geldi.
Meryem Uzerli ve Lara 12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır. İki ağabeyi ve bir ablası vardır. Oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay'ın yazdığı, 2011 yılının dizilerinden olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandırmıştır. Uzerli, aynı zamanda Almanya'da birçok dizide ve birçok filmde rol almış bir oyuncudur. Ana dili Almanca olan genç oyuncu, aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor. Türkçesi ise oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırmış olduğu Hürrem Sultana paralel olacak kadar gelişmiştir. 10 Şubat 2014'te Lara isimli kızı dünyaya geldi.

#7am #💤 #❤️ Styling 👗 : #desperatehousewife 😳🙈😄🤣💋💃

meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >