Mesut Özil ve Amine Gülşe'nin düğün detayları belli oldu

Amine Gülşe ve Mesut Özil, İstanbul'da düğün yapmayı planlıyor.
Amine Gülşe ve Mesut Özil, İstanbul'da düğün yapmayı planlıyor.

Arsenal'ın başarılı futbolcusu Mesut Özil ve oyuncu Amine Gülşe geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı. Çift bu yaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın nikah şahidi olduğu bir düğünle evlenecek. Gelen bilgilere göre, düğünü Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in eşi, Terim Events'in sahibi Fulya Terim'in organize edecek.

Futbolculuk kariyerinde birçok başarıya imza atan ve ırkçılık söylemeleri yüzünden Alman Milli Takımını bırakan Mesut Özil oyuncu Amine Gülşe ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Gelen bilgiler düğünü Fatih Terim'in eşi Fulya Terim'in planladığı yönünde.

Düğün Fulya Terim'e emanet

Gazeteci Bülent Cankurt, Arsenal'da oynayan Mesut Özil'in düğününü, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in eşi, Terim Events'in sahibi Fulya Terim'in organize ettiğini söyledi. Cankurt,

''Arsenal'da oynayan Mesut Özil ile oyuncu Amine Gülşe, Ocak ayında nişanlanıp evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Düğün için arayı açmak istemeyen aşıklar, iddiaların aksine Almanya'da değil, İstanbul Boğazı'nda evlenecek. 7 Haziran'da Four Seasons Bosphorus'ta evlenecekleri ortaya çıkan çiftin düğünlerini kime emanet ettiğini de benden öğrenin. Yılın düğününü, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'im eşi, Terim Events'in patroniçesi Fulya Terim organize ediyor'' dedi.

Amine Gülşe.
Amine Gülşe.

Mesut Özil.
Mesut Özil.

Gizlilik anlaşması

Özil ile Gülşe düğünlerini, Terim Events adıyla 2014'te organizasyon şirketi kuran ve ilk işi kızı Buse Terim'in kına gecesini organize eden Fulya Terim'e emanet etti. 300 kişinin davetli olduğu yılın düğünüyle ilgili fazla detay öğrenemedim çünkü Mesut Özil, eş Terim ile gizlilik anlaşması yaptı.

Amine Gülşe ve Mesut Özil, yazın evleniyor.
Amine Gülşe ve Mesut Özil, yazın evleniyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >