Mesut Özil'den Dirliş Ertuğrul dizisine sürpriz

Mesut Özil, nişanlısı Amine Gülşe ve Engin Altan Düzyatan.
Mesut Özil, nişanlısı Amine Gülşe ve Engin Altan Düzyatan.

Ünlü futbolcu Mesut Özil ve nişanlısı oyuncu Amine Gülşe Diriliş setini ziyaret ederek, dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'la fotoğraf çektirdi. Bu anları sosyal medya üzerinden paylaşan başarılı futbolcu ''çok keyifliydi'' notunu düştü.

Arsenal'da forma giyen başarılı oyuncu Mesut Özil Türk dizilerini yakından takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde Sultan Abdülhamid dizisinin sıkı takipçisi olduğunu öğrendiğimiz Özil'e setten Bülent İnal bir vdieo paylaşarak teşekkür etmişti. Ünlü futbolcu bu kez de nişanlısını alarak Diriliş Ertuğrul setine gitti.

Diriliş setine ziyaret

Dizilere olan hayranlığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerine gösteren Mesut Özil, Diriliş Ertuğrul dizisinin setine ziyarette bulundu. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan futbolcu;

"Çok keyifli geçen set ziyareti @dirilisdizisi" ifadelerine yer verdi.

Yakında evleniyor

Geçtiğimiz ay uzun zamandır birlikte olduğu Amine Gülşe ile nişanlanan oyuncu evlilik hazırlığı yapıyor. Toplam 3 düğün yapacak olan çift Almanya, Türkiye ve İşveç'teki düğünler için hazırlıkları yoğun bir şekilde sürdürüyorlar.

Mesut Özil ve nişanlısı.
Mesut Özil ve nişanlısı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >