Metin Şentürk kör olmasına neden olan kazayı ilk kez anlattı

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk.
Ünlü şarkıcı Metin Şentürk.

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk hayatıyla ilgili merak edilenler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Görme engelli sanatçı Metin Şentürk, katıldığı bir radyo programında çocukken yaşadığı ve kör olmasına neden olan kazayı anlattı.

Çocukken masadan düştü
Piyasaya sürdüğü yeni albümüyle beğeni toplayan Metin Şentürk “Yedi çocuklu bir ailenin üyesiyim. Fatih'te oturuyorduk. O gün bizim evde boya yapıyorlarmış. Ben de uyuyorum diye beni masanın üzerine koymuşlar. Bir süre sonra uyanıyorum. Uyandığımda kafamın arkasını yere çarparak düşüyorum. Küçük beyin diye tabir edilen kısmı çarpıyorum yani. Kader diyelim. Yaşamak için de ölmek için de bir vesile lazım" ifadelerini kullandı.
Çocukken masadan düştü Piyasaya sürdüğü yeni albümüyle beğeni toplayan Metin Şentürk “Yedi çocuklu bir ailenin üyesiyim. Fatih'te oturuyorduk. O gün bizim evde boya yapıyorlarmış. Ben de uyuyorum diye beni masanın üzerine koymuşlar. Bir süre sonra uyanıyorum. Uyandığımda kafamın arkasını yere çarparak düşüyorum. Küçük beyin diye tabir edilen kısmı çarpıyorum yani. Kader diyelim. Yaşamak için de ölmek için de bir vesile lazım" ifadelerini kullandı.
Yatılı okulda eğitim gördü
Yatılı okulda eğitim gördüğünü belirten Şentürk "İlkokula giderken çok mutluydum. Ama annemin beni orada bırakması hayatımın en mutsuz anı olarak kaldı bende… Sekiz yıl boyunca yatılı okulda okudum. Okula alışma evresinde çok zorluklar yaşadım. Telefonla konuşmamız bile yasaktı" dedi.
Yatılı okulda eğitim gördü Yatılı okulda eğitim gördüğünü belirten Şentürk "İlkokula giderken çok mutluydum. Ama annemin beni orada bırakması hayatımın en mutsuz anı olarak kaldı bende… Sekiz yıl boyunca yatılı okulda okudum. Okula alışma evresinde çok zorluklar yaşadım. Telefonla konuşmamız bile yasaktı" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >