Michael Jackson'ın otopsi raporu ortaya çıktı: Yıllarca vücudundaki yaraları gizlemeye çalışmış

Michael Jackson.
Michael Jackson.

Müziğin efsane ismi Michael Jackson ile ilgili bir belgesel yayınlandı. Belgeselde Jackson'ın hayatına dair detayları araştıran üç dedektif bulunuyor. Bu dedektiflerin ortaya çıkardığı otopsi raporuna göre şarkıcının kel olduğu, vücudunda gizli dövmeler ve ameliyat izleri bulunduğu anlaşıldı.

Pop müziğin efsane isimlerinden biri olan Michael Jackson'ın otopsi raporuna dair detaylar ortaya çıktı. 10 yıl önce hayatını kaybeden Jackson'un vücudunda dövmeler ve ameliyat izleri bulunduğu açıklandı.

Michael Jackson belgeselinde otopsi raporu ortaya çıktı

Kısa bir süre önce, ünlü şarkıcının ölümünü araştıran üç dedektifin açıklamalarına yer veren Killing Michael Jackson adlı belgesel yayınlandı. Jackson’ın otopsi raporu bu belgesel ile birlikte ortaya çıktı.

Belgeselde yer alan dedektiflerden biri, Jackson’la ilgili en ilginç şeyin tamamen kel olması olarak açıkladı. Dedektif, ''Şarkıcı ne zaman toplum içine çıksa peruk takıyormuş'' ifadesini kullandı.

Jackson’ın kafa derisine bakıldığında, tepe noktasında pek çok yara izi olduğunu söyleyen dedektifler, şarkıcının kafa derisindeki tamamen kelleşen noktalarda dövme yer aldığını açıkladı
Jackson’ın kafa derisine bakıldığında, tepe noktasında pek çok yara izi olduğunu söyleyen dedektifler, şarkıcının kafa derisindeki tamamen kelleşen noktalarda dövme yer aldığını açıkladı

Kel olduğunu gizlemeye çalışmış

Şarkıcının başındaki saçsız bölgelerin 1984 yılında Pepsi reklamı çekimleri sırasında sette geçirdiği bir kaza sonucu yanmasından dolayı oluştuğu düşünülüyor. Set kazasında Jackson’da ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluşmuştu. Otopsi raporunda göre şarkıcının, yıllarca peruk takarak kelliğini gizlemeye çalıştığı görülüyor.

Dedektifler, Jackson’ın başının ön kısımlarının tamamen kel olduğunu, arka kısımlarının ise kısa ve kıvırcık saçlı olduğunu belirtti.

Michael Jackson 10 yıl önce hayatını kaybetti
Michael Jackson 10 yıl önce hayatını kaybetti

Gizli sağlık problemleri ortaya çıktı

belgeselde ortaya çıkan otopsi raporu, Jackson’ın estetik ameliyat geçmişini ve gizli sağlık problemlerini de ortaya çıkardı. Rapor, ünlü yıldızın bedeninde çok fazla yara izi olduğunu da gösteriyor. Jackson’ın kollarında, kronik uykusuzluk sorununa karşı enjeksiyon şeklinde ilaç almasından dolayı yara izleri bulunduğu belirtiliyor.

Yıllarca sayısız estetik operasyon geçiren Jackson'ın ameliyat izleri de raporda yer aldı. Rapora göre, şarkıcının kulaklarının arkasında ve burun deliklerinin her iki yanında estetikten kalan ameliyat izlerine rastlanırken boynunda, kollarında ve bileklerinde de izler bulundu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >