Misafirlerinizi hayran bırakacak birbirinden şık oturma odası ve salon dekorasyon önerileri

Yaşam alanlarınıza yaptığınız küçük dokunuşlar, dünyanızı renklendirmeye yardımcı olacaktır.
Yaşam alanlarınıza yaptığınız küçük dokunuşlar, dünyanızı renklendirmeye yardımcı olacaktır.

Çoğu zaman ayrı bir bütçe gerektiren dekorasyon fikri, gelişen teknoloji ve geniş pazar sayesinde şimdilerde çok daha az maliyet gerektiriyor. Artık evinizi dekor etmek için yeni şeyler almaya ihtiyacınız yok; tek yapmanız gereken elinizdekileri değerlendirme fikrine açık olmak...

Her yanı dekor kokan bir evde kim oturmak istemez ki? Her birimiz kendimiz için tasarım yapıp özeniyoruz desek de, çoğu zaman evimizi ziyaret eden misafirler içindir eşsiz tasarım çabası...

Onlar beğendikçe siz daha çok çabalar, öneriler doğrultusunda evinizi şekillendirmeye devam edersiniz.

Misafirlerinizi hayran bırakacak birbirinden şık oturma odası ve salon dekorasyon önerileri!

Soğuk akşamları ışıldatın!

                                    Şık ve modern görünümlü salonlar için her şeyi satın almak, tüm dekorasyon ürünlerine sahip olmak zorunda değilsiniz. Özgürlüğünüzü ve yaratıcılığınızı kullanarak harika tasarımlar yapmanız mümkün.
Soğuk akşamları ışıldatın! Şık ve modern görünümlü salonlar için her şeyi satın almak, tüm dekorasyon ürünlerine sahip olmak zorunda değilsiniz. Özgürlüğünüzü ve yaratıcılığınızı kullanarak harika tasarımlar yapmanız mümkün.
Dekoratif bir ayna için birkaç kalıp yeterli!

                                    Odalarınıza şıklık katmak artık oldukça kolay. Dekorasyonları keyifli hale getirmek, hayal gücünüze kalmış; renk ve şekil seçimleri de sizin kararınız.
Dekoratif bir ayna için birkaç kalıp yeterli! Odalarınıza şıklık katmak artık oldukça kolay. Dekorasyonları keyifli hale getirmek, hayal gücünüze kalmış; renk ve şekil seçimleri de sizin kararınız.
Evcil hayvanı olanlar buraya!

                                    Özellikle evcil hayvanı olanlar için tasarlanmış bu mini halı, küçük çocuğunuzun odasında ya da banyoda kullanmak için de oldukça uygun. Yapımı da oldukça pratik olan bu dekorasyon parçasını, istediğiniz renkte tasarlamak da mümkün. Tek yapmanız gereken evinizin dekorasyonuna karar verip en uygun renkte ipleri seçmek olacak.
Evcil hayvanı olanlar buraya! Özellikle evcil hayvanı olanlar için tasarlanmış bu mini halı, küçük çocuğunuzun odasında ya da banyoda kullanmak için de oldukça uygun. Yapımı da oldukça pratik olan bu dekorasyon parçasını, istediğiniz renkte tasarlamak da mümkün. Tek yapmanız gereken evinizin dekorasyonuna karar verip en uygun renkte ipleri seçmek olacak.
Harika toplar...

                                    Özellikle yeni yılı karşılamaya hazırlandığımız son günlerde evinizi renkli ve ışıltılı toplarla aydınlatmak için harika bir önerimiz var. Bu minik topları neredeyse her yerde bulmanız mümkün... İçerisine koyacağınız ampul rengi ya da aksesuarlar yine size kalmış.
Harika toplar... Özellikle yeni yılı karşılamaya hazırlandığımız son günlerde evinizi renkli ve ışıltılı toplarla aydınlatmak için harika bir önerimiz var. Bu minik topları neredeyse her yerde bulmanız mümkün... İçerisine koyacağınız ampul rengi ya da aksesuarlar yine size kalmış.
Kitapseverler bu fikre bayılacak!

                                    Kitapseverler bu fikre bayılacak, evet... Özellikle kitaplarla sık sık etkileşim halinde olanlar için kutsal sayılan kütüphaneleri, evlerinizin en renkli köşesi haline getirmeniz mümkün.
Kitapseverler bu fikre bayılacak! Kitapseverler bu fikre bayılacak, evet... Özellikle kitaplarla sık sık etkileşim halinde olanlar için kutsal sayılan kütüphaneleri, evlerinizin en renkli köşesi haline getirmeniz mümkün.
Renk katın!

                                    Renklerden, boyalardan ve fırçalardan korkmayın. Yapmanız gereken tek şey özgür olmak!
Renk katın! Renklerden, boyalardan ve fırçalardan korkmayın. Yapmanız gereken tek şey özgür olmak!
Bu fikre bayılacaksınız!

                                    Düşünsenize, salonunuz bir köşesinde mobilyalarınız ve koltuklarınızla uyumlu modern bir sepet; içerisinde soğuk kış günlerde elinizi uzatıp alabileceğiniz birkaç battaniye...
Bu fikre bayılacaksınız! Düşünsenize, salonunuz bir köşesinde mobilyalarınız ve koltuklarınızla uyumlu modern bir sepet; içerisinde soğuk kış günlerde elinizi uzatıp alabileceğiniz birkaç battaniye...
Efsane bir fikir daha geliyor!

                                    Bu gördüğünüz fikir evinizin salonunda, şömine önünde, kapı girişinde ve hatta banyonuzda bile kullanmaya oldukça uygun.
Efsane bir fikir daha geliyor! Bu gördüğünüz fikir evinizin salonunda, şömine önünde, kapı girişinde ve hatta banyonuzda bile kullanmaya oldukça uygun.
Kapı girişleri ve geniş salonlar için

                                    Kapı girişlerinde ya da salonlarınızda tercih edebileceğiniz bu köşe, özellikle büyük ve geniş odaların vazgeçilmez bir önerisi... Evinizde konumlandırabileceğiniz bir yer varsa, bu fikri mutlaka deneyin.
Kapı girişleri ve geniş salonlar için Kapı girişlerinde ya da salonlarınızda tercih edebileceğiniz bu köşe, özellikle büyük ve geniş odaların vazgeçilmez bir önerisi... Evinizde konumlandırabileceğiniz bir yer varsa, bu fikri mutlaka deneyin.
Sanatçı sizsiniz!

                                    Burada sanat da sanatçı da sizsiniz! Kendinizi özgür bırakın ve fırçayı elinize alın. Harika tablolarla salonunuzu ya da oturma odanızı renklendirin.
Sanatçı sizsiniz! Burada sanat da sanatçı da sizsiniz! Kendinizi özgür bırakın ve fırçayı elinize alın. Harika tablolarla salonunuzu ya da oturma odanızı renklendirin.
Duvarlara renk gelsin!

                                    Artık klişelerden ve sıradan renklerden uzak durmanın vakti geldi. Yalnızca bir duvar boyasıyla dekorasyonun yapılamadığını şimdilerde herkes biliyor. Diyoruz ya; özgür olun, yaratıcı davranın.
Duvarlara renk gelsin! Artık klişelerden ve sıradan renklerden uzak durmanın vakti geldi. Yalnızca bir duvar boyasıyla dekorasyonun yapılamadığını şimdilerde herkes biliyor. Diyoruz ya; özgür olun, yaratıcı davranın.
Renkli tekerlekler...

                                    Hem puf hem sehpa olarak kullanılmaya hazır bu öneriyi, istediğiniz renkte yapmanız mümkün.
Renkli tekerlekler... Hem puf hem sehpa olarak kullanılmaya hazır bu öneriyi, istediğiniz renkte yapmanız mümkün.
Bir tablo önerisi daha!

                                    Gerekli malzemeler oldukça kolay; biraz boya, bir pet şişe, fırça ve tuval... Şimdi sıra sizde; haydi başlayın. Kolay gelsin!
Bir tablo önerisi daha! Gerekli malzemeler oldukça kolay; biraz boya, bir pet şişe, fırça ve tuval... Şimdi sıra sizde; haydi başlayın. Kolay gelsin!
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >