Müfit Can Saçıntı'nın 'Babamın Ceketi' filmi, 5 Ekim'de vizyona giriyor

Babamın Ceketi
Babamın Ceketi

Yönetmenliğini, Seksenler dizisinin yöentmeni Müfit Can Saçıntı'nın üstlendiği Babamın Ceketi filmi, 5 Ekim'de vizyona giriyor.

Yönetmen koltuğuna "Mandıra Filozofu", "Yengen ve Şengen", "Yaşamak Güzel Şey" gibi yapımların da yönetmenliğini üstlenen Müfit Can Saçıntı'nın oturduğu "Babamın Ceketi" adlı film, 5 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, yapımcılığını Hann Medya'nın üstlendiği film, evlilik hazırlığı yapan "Ferhat" ve "Aslıhan"ın yaşadıklarını anlatıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen filmin başrol oyuncularından Mert Turak, ön hazırlık döneminde 4 ay karate eğitimi aldığını belirtti.

Babamın Ceketi filminin çekimleri tamamlandı
Babamın Ceketi filminin çekimleri tamamlandı

Karate sporunun kendi hayatında bir farkındalık oluşturduğuna işaret eden Turak, karatenin dövüş sanatından daha çok bir yaşam biçimi ve oyunculukla oldukça özdeşleşen bir spor dalı olduğunu ifade etti.

Senaryo gereği başladığı sporu hayatı boyunca sürdürmeye kararlı olduğunu ifade eden Turak, yönetmen Saçıntı için ise şunları kaydetti:

Müfit Can Saçıntı
Müfit Can Saçıntı

"Müfit ağabey, bu senaryo da benim ergenlik dönemlerimde babamla yaşadığım diyalogları yazmış. Biz sette baba-oğul ilişkisi yaşıyoruz. Onunla çalışmak benim için çok özel bir deneyim oldu. Onu tanıdığım ve hayatıma dahil olduğu için çok şanslıyım."

Aile komedisi olan filmin oyuncu kadrosunda, Ayşen Gruda, Suat Sungur, Yalçın Menteş, Erkan Can, Elif Nur Kerkük, Banu Manioğlu, Ahmet Arıman, Tuncay Akça, Sami Aksu, Ünal Yeter ve Uğur Demirpehlivan yer alıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >