Müge Anlı'dan Arakan için rekor bağış: Müge Anlı ve Dostları Mahallesi

Müge Anlı'dan Arakan'a destek
Müge Anlı'dan Arakan'a destek

Ünlü sunucu Müge Anlı, zulümden kaçan Arakanlı Müslümanlar için ''Arakan için iyilikte yarışalım'' kampanyası düzenledi. Toplam 492 konteynır ve ev yaptırılmasına vesile olan Anlı, Türkiye'den uzanan yardım eli sayesinde yeni bir kasaba kurmayı başardı. Müge Anlı ve ekibinin çağrısıyla düzenlenen bölgeye, ''Müge Anlı ve Dostları Mahallesi'' adı verildi.

Müge Anlı'nın programında toplanan bağışlarla, Arakanlı Müslümanlar için konteynır ve ev inşa edildi. Başarılı sunucu Müge Anlı, canlı yayında yaptığı anonslar ile milyonlara ulaşmıştı. Anlı, Ramazan ayında da farklı bir kampanyayla rekor kırmıştı. Başarılı sunucu, ardından zulümden kaçan Arakanlı Müslümanlar için ''Arakan için iyilikte yarışalım'' kampanyası düzenledi. Toplam 492 konteynır ve ev yaptırılmasına vesile olan Anlı, Türkiye'den uzanan yardım eli sayesinde yeni bir kasaba kurmayı başardı. Müge Anlı ve ekibinin çağrısıyla düzenlenen bölgeye, ''Müge Anlı ve Dostları Mahallesi'' adı verildi.

''Şimdi sıra bizde!''

Anlı, ''Bundan 100 yıl önce, Birinci Dünya Savaşı döneminde Bangladeşliler Türk askerine yardım için bir Cuma namazı çıkışında para toplamışlardı, şimdi sıra bizde'' çağrısıyla tüm Türkiye'yi desteğe çağırmıştı.

''Müge Anlı ve Dostları Mahallesi'' 
Müge Anlı'nın ''Arakan için iyilikte yarışalım'' kampanyası sonucunda, toplam 492 konteynır ve ev yaptırıldı. Müge Anlı ve ekibinin çağrısıyla düzenlenen bölgeye, adı verildi.
''Müge Anlı ve Dostları Mahallesi'' Müge Anlı'nın ''Arakan için iyilikte yarışalım'' kampanyası sonucunda, toplam 492 konteynır ve ev yaptırıldı. Müge Anlı ve ekibinin çağrısıyla düzenlenen bölgeye, adı verildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >