Murat Boz ve Aslı Enver barışmasının ardındaki sır perdesi çözüldü

Murat Boz ile Aslı Enver, birlikteliklerini nikah masasına taşıma kararı aldı.
Murat Boz ile Aslı Enver, birlikteliklerini nikah masasına taşıma kararı aldı.

O Ses Türkiye'nin jüri üyelerinden ünlü popçu Murat Boz ve İstanbullu Gelin'in başrol oyuncusu Aslı Enver, 8 ay sonra yeniden barıştı. Ünlü oyuncu Aslı Enver'in 2,5 yıllık ilişkisi olan ünlü isim Murat Boz'la evlilik şartıyla barıştığı iddia edildi.

Ünlü oyuncu Aslı Enver ve popçu Murat Boz daha önce de ayrılık kararı almış, kısa bir süre sonra ise barışmışlardı. Son olarak Murat Boz ve Eser Yenenler’in ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla ünlenen Nihal – Bahar Candan kardeşlerle görüntülenmesini ardından, Enver ve Boz çifti yeniden ayrıldı.


  • O Ses Türkiye'nin jüri üyelerinden ünlü popçu Murat Boz ve İstanbullu Gelin'in başrol oyuncusu Aslı Enver, 2,5 yıldır süren ilişkilerinin ardından ayrılmıştı. Ünlü çiftin barışma haberi magazin gündemine bomba gibi düşerken hayranlarını da sevindirdi.


İlişkileri boyunca parmakla gösterilen çiftin barışma haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Aslı Enver'in, Murat Boz'la evlilik şartıyla ilişkisine yeniden şans verdiği iddia ediliyor.

2,5 yıldır birlikte olan ve 3 kez ayrılan çiftin, ilişkilerini nikah masasına taşıyacakları iddia ediliyor.
2,5 yıldır birlikte olan ve 3 kez ayrılan çiftin, ilişkilerini nikah masasına taşıyacakları iddia ediliyor.


  • Geçtiğimiz günlerde gazetecilere ilişkisiyle ilgili konuşmayacağını söyleyen, Murat Boz, "Şartlı mı barıştınız?" sorusunu da yanıtsız bıraktı.
"Şu anda barışıklar ve çok mutlular"
Murat Boz ve ağabeyi Ali Boz'a yakınlığıyla bilenen Astrolog Aytaç Öner, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu 'Esra Balamir'le Bunu da Konuşmak Lazım' programında ilginç bir açıklama yapmıştı. Sunucu Esra Balamir'in ''Aslı ile Murat barışacaklar mı?'' sorusuna Aytaç Öner,  diye cevap vermişti. Stüdyodakilerin şaşkınlık yaşaması üzerine ne yapacağını şaşıran Aytaç Öner "Kimse bilmiyor muydu? İlk ben mi söyledim. O zaman özür diliyorum" demişti.
"Şu anda barışıklar ve çok mutlular" Murat Boz ve ağabeyi Ali Boz'a yakınlığıyla bilenen Astrolog Aytaç Öner, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu 'Esra Balamir'le Bunu da Konuşmak Lazım' programında ilginç bir açıklama yapmıştı. Sunucu Esra Balamir'in ''Aslı ile Murat barışacaklar mı?'' sorusuna Aytaç Öner, diye cevap vermişti. Stüdyodakilerin şaşkınlık yaşaması üzerine ne yapacağını şaşıran Aytaç Öner "Kimse bilmiyor muydu? İlk ben mi söyledim. O zaman özür diliyorum" demişti.
Parmağındaki yüzük dikkatlerden kaçmadı
İstanbullu Gelin dizisinin çekildiği apartmandan çıkarken görüntülenen Aslı Enver, vaktinin kısıtlı olduğunu ve set arası arkadaşlarıyla kahve içeceğini söyleyerek basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Şarkıcı Murat Boz'la tekrar barıştığı konuşulan Aslı Enver'in parmağındaki tek taş yüzük, dikkatlerden kaçmadı.
Parmağındaki yüzük dikkatlerden kaçmadı İstanbullu Gelin dizisinin çekildiği apartmandan çıkarken görüntülenen Aslı Enver, vaktinin kısıtlı olduğunu ve set arası arkadaşlarıyla kahve içeceğini söyleyerek basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Şarkıcı Murat Boz'la tekrar barıştığı konuşulan Aslı Enver'in parmağındaki tek taş yüzük, dikkatlerden kaçmadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >