Müslüm Gürses'in hayatını anlatan film gişeye damga vurdu

Müslüm Gürses'in yaşamını anlatan filmin hafta sonu elde ettiği hasılat, 8 milyon 683 bin lira oldu.
Müslüm Gürses'in yaşamını anlatan filmin hafta sonu elde ettiği hasılat, 8 milyon 683 bin lira oldu.

Yönetmenliğini Can Ulkay ile "Ketche" ismiyle tanınan Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği "Müslüm" filmi, vizyona girdiği ilk üç günde 600 bin 141 kişi tarafından izlendi.

Box Office Türkiye'den derlenen bilgilere göre; ilk üç günde 600 bin 141 kişinin izlediği Müslüm Gürses'in yaşamını anlatan filmin hafta sonu elde ettiği hasılat ise 8 milyon 683 bin lira oldu.

Senaryosunu Hakan Günday ile Gürhan Özçiftçi'nin kaleme aldığı filmin görüntü yönetmenliğini Martin Szecsanov, kurgusunu ise Mustafa Presheva yaptı.

Gürses'in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci'nin oyunculuğuyla dikkati çektiği yapımda, Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Turgut Tuncalp ve Caner Kurtaran rol aldı.

Filmdeki ağlama sahnelerini anlattı

                                    Katıldığı 'Yetenek Sizsiniz' ve 'O Ses Çocuklar' yarışmalarıyla adını duyuran ve 'Müslüm' filminde Müslüm Gürses'in çocukluğunu oynayan Şahin Kendirci, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.


Katıldığı yarışmadan sonra kazada dayısı, anneannesi ve dedesini kaybettiğini söyleyen Şahin Kendirci, filmdeki ağlama sahnelerinde bu olayları düşündüğünü ve tüm gözyaşlarının gerçek olduğunu açıkladı.
Filmdeki ağlama sahnelerini anlattı Katıldığı 'Yetenek Sizsiniz' ve 'O Ses Çocuklar' yarışmalarıyla adını duyuran ve 'Müslüm' filminde Müslüm Gürses'in çocukluğunu oynayan Şahin Kendirci, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Katıldığı yarışmadan sonra kazada dayısı, anneannesi ve dedesini kaybettiğini söyleyen Şahin Kendirci, filmdeki ağlama sahnelerinde bu olayları düşündüğünü ve tüm gözyaşlarının gerçek olduğunu açıkladı.
"Beni yönetmenim keşfetti"

                                    "Beni yönetmenim keşfetti. Yönetmenin Adana'ya gelerek 'Müslüm' filmdeki bu rolü kim oynayabilir diye sormuş, herkes beni önermiş. Sonra sahne aldığım yere gelerek bana projeyi anlattı bende onur ve şeref duyarak kabul ettim. Senaryoyu elime aldığımda bütün kitabı ezberledim. Filme hazırlanırken de ailem bana hep Müslüm diye seslendi."
"Beni yönetmenim keşfetti" "Beni yönetmenim keşfetti. Yönetmenin Adana'ya gelerek 'Müslüm' filmdeki bu rolü kim oynayabilir diye sormuş, herkes beni önermiş. Sonra sahne aldığım yere gelerek bana projeyi anlattı bende onur ve şeref duyarak kabul ettim. Senaryoyu elime aldığımda bütün kitabı ezberledim. Filme hazırlanırken de ailem bana hep Müslüm diye seslendi."
"Çok büyük acı yaşadık"

                                    "Aileme bakmam gerektiği için okula ara verdim ama açıktan devam ediyorum. İyi ki böyle bir ailem var yarışmadan sonra çok büyük acı yaşadık. Dayıma kız istemeye giderken anneannem, dedem ve dayım kaza geçirdi ve hepsi hayatını kaybetti. Herkes beni yarışmaya çıktığım için çok mutlu zannediyor ama ben çok acı yaşadım. Geçtiğimiz sene de öz amcamı kalp krizinden kaybettim. Meyve veren ağaç taşlanır derler ya ben o taşa da kurban olurum. Filmde ağlama sahnesi olduğunda aklıma ölen akrabalarımı düşünüyordum. Filmde tüm ağlama sahnelerindeki gözyaşlarım gerçek, acıları düşünerek ağladım."
"Çok büyük acı yaşadık" "Aileme bakmam gerektiği için okula ara verdim ama açıktan devam ediyorum. İyi ki böyle bir ailem var yarışmadan sonra çok büyük acı yaşadık. Dayıma kız istemeye giderken anneannem, dedem ve dayım kaza geçirdi ve hepsi hayatını kaybetti. Herkes beni yarışmaya çıktığım için çok mutlu zannediyor ama ben çok acı yaşadım. Geçtiğimiz sene de öz amcamı kalp krizinden kaybettim. Meyve veren ağaç taşlanır derler ya ben o taşa da kurban olurum. Filmde ağlama sahnesi olduğunda aklıma ölen akrabalarımı düşünüyordum. Filmde tüm ağlama sahnelerindeki gözyaşlarım gerçek, acıları düşünerek ağladım."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >