Mustafa Topaloğlu, yoğun bakıma kaldırıldı

Sevilen sanatçı Mesut Yar'ın 'Burada laf çok' programına konuk olmuştu.
Sevilen sanatçı Mesut Yar'ın 'Burada laf çok' programına konuk olmuştu.

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu, sabah saatlerinde kalp krizi geçirdi. Acil olarak hastaneye kaldırılan Topaloğlu'nun sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Mustafa Topaloğlu, bu sabah saat 05.30 sularında kalp krizi geçirdi. Yakınları tarafından hemen Kadıköy’deki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 61 yaşındaki türkücünün durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

İlk müdahale yapıldı

Topaloğlu’nun kalbinde bulunan damarların tıkandığı ve bunun üzerine anjiyoplasti tekniğini kullanarak stent takıldığı bilgisine ulaşıldı.

Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

Bu sabah saatlerine karşı rahatsızlanarak eşi tarafından hastaneye kaldırılan Topaloğlu’nun şu sıralar yoğun bakım ünitesinde uyutularak tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Mustafa Topaloğlu, çektiği klipler ve yaptığı şarkılar ile Türk medyasında 'Uzaylı' lakabıyla anılıyor.

Mustafa Topaloğlu kimdir?

Mustafa Topaloğlu, Magazin programlarında daha çok Uzaylı Türkücü olarak anılır. Mayıs 2012'de Survivor adlı yarışma programına katılmıştır. Ayrıca Mustafa Topaloğlu, bir Obama hayranıdır ve Obama için bir tekli yayınlamıştır. Hilmi Topaloğlu'nun kardeşidir. Ayrıca 1990'larda kardeşi Hilmi Topaloğlu ile beraber Prestij Müziği kurmuştur. Oğlu Çağlayan Topaloğlu da müzisyendir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >