Nazar Nur Kaya'nın ölümüyle ilgili açıklama geldi

Hayatını kaybeden 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya, bugün son yolculuğuna uğurlandı.
Hayatını kaybeden 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Ümraniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde yaşamını yitiren O Ses Çocuklar yarışmasında adını duyuran 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya'nın ölümüne ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Başsavcılık'tan gelen açıklamada; 20 gün önce hastaneye kaldırılan Nazar Nur Kaya'nın bitkisel hayata girmesi ile kardeşi Hatice Kaya'nın 23 Ekim'de adliyeye başvurarak doktor ve hemşirelerden şikayetçi olduğu, şikayet üzerine kamu görevlileri hakkında soruşturma yapılabilmesi için İstanbul Valiliği'nden izin talep edildiği belirtildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı açıkladı!
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Ümraniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde yaşamını yitiren O Ses Çocuklar yarışmasında adını duyuran 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya'nın ölümüne ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Cumhuriyet Başsavcılığı açıkladı! İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Ümraniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde yaşamını yitiren O Ses Çocuklar yarışmasında adını duyuran 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya'nın ölümüne ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Doktor ve hemşirelerden şikayetçi oldular
Açıklamada, 20 gün önce hastaneye kaldırılan Nazar Nur Kaya'nın bitkisel hayata girmesi ile, kardeşi Hatice Kaya'nın 23 Ekim'de adliyeye başvurarak doktor ve hemşirelerden şikayetçi olduğu, şikayet üzerine kamu görevlileri hakkında soruşturma yapılabilmesi için İstanbul Valiliği'nden izin talep edildiği belirtildi.
Doktor ve hemşirelerden şikayetçi oldular Açıklamada, 20 gün önce hastaneye kaldırılan Nazar Nur Kaya'nın bitkisel hayata girmesi ile, kardeşi Hatice Kaya'nın 23 Ekim'de adliyeye başvurarak doktor ve hemşirelerden şikayetçi olduğu, şikayet üzerine kamu görevlileri hakkında soruşturma yapılabilmesi için İstanbul Valiliği'nden izin talep edildiği belirtildi.
"Hastaneye yürüyerek geldi"
Abla Hatice Kaya, "Nazar hastaneye yürüyerek geldi, kameralarda bu kayıtlar var. Hastane istediği kadar kendini savunsun. Ben her şeyi biliyorum, gözlerimle gördüm. Ben onlara katil demek istemiyorum Allah'a havale ediyorum. Kardeşimin sadece midesi bulanıyordu iddia edildiği gibi şuuru kapalı falan değildi" açıklamasında bulundu.
"Hastaneye yürüyerek geldi" Abla Hatice Kaya, "Nazar hastaneye yürüyerek geldi, kameralarda bu kayıtlar var. Hastane istediği kadar kendini savunsun. Ben her şeyi biliyorum, gözlerimle gördüm. Ben onlara katil demek istemiyorum Allah'a havale ediyorum. Kardeşimin sadece midesi bulanıyordu iddia edildiği gibi şuuru kapalı falan değildi" açıklamasında bulundu.
Şahin Kendircioğlu sosyal medyadan duyurdu
Ünlü şarkı yarışması O Ses Çocuklar'ın unutulmaz isimlerinden Nazar Nur Kaya, mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede hemşirenin yaptığı yanlış iğne nedeniyle damarlarının zarar görmesiyle yoğun bakıma alınmıştı. 6 gün yoğun bakımda kalan Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini o dönem beraber yarıştığı arkadaşı Şahin Kendircioğlu Instagram hesabından duyurdu.
Şahin Kendircioğlu sosyal medyadan duyurdu Ünlü şarkı yarışması O Ses Çocuklar'ın unutulmaz isimlerinden Nazar Nur Kaya, mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede hemşirenin yaptığı yanlış iğne nedeniyle damarlarının zarar görmesiyle yoğun bakıma alınmıştı. 6 gün yoğun bakımda kalan Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini o dönem beraber yarıştığı arkadaşı Şahin Kendircioğlu Instagram hesabından duyurdu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >