Necati Şaşmaz’dan Kurtlar Vadisi hayranlarına müjde

arşiv
arşiv

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden, büyük hayran kitlesine sahip olan Kurtlar Vadisi yeni adıyla tekrar ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

İlk kez 2003 yılında yayınlanmaya başlayan büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kurtlar Vadisi dizisinin tekrar ekranlara geleceği açıklandı. Son olarak Kurtlar Vadisi Vatan filmi ile seyirci karşısına çıkan Kurtlar Vadisi'nin yeni adı "Kurtlar Vadisi Kaos" olacak.

Geçtiğimiz günlerde Habertürk Tv'de bir programa katılan Necati Şaşmaz ekranlara tekrar gelecek diziye ilişkin şu şekilde konuştu

"Kurtlar Vadisi'nin dizi olarak ekrana gelmesi için önce filmin vizyondan kalkması lazım. O da ocak, şubat gibi görünüyor. Kurtlar Vadisi Kaos dedim ama 'Kaos' biraz kaotik bir isim. İsim değiştirmeyi düşündüm çünkü konjonktür değişiyor, oyuncular değişiyor, oyunlar değişiyor, etrafımızda Türkiye üzerinde oynanan oyunlar da olsun. O yüzden başka bir isim bulabilirim ama şimdilik Kurtlar Vadisi Kaos olarak kalacak."

Öte yandan Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin son iddialara göre TRT 1 ekranlarında yayınlanacağı konuşuluyor; ancak bu konuda henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >