Netflix 'en iyi 10' dizisini açıkladı

Netflix en iyi 10 dizisini açıkladı.
Netflix en iyi 10 dizisini açıkladı.

Dijital yayın platformu Netflix, izleyiclerine en iyi 10 içerikleri haftalık olarak sunmaya başladı. Kullanıcılarına daha iyi içerikler ve özellikler hazırlayan platform, orijinal dizileri ile dikkat çekiyor. Netflix'in hazırladığı, 10 en iyi diziyi haberimizde topladık.

Netflix, orijinal yapımları ile oldukça sevildi. Dünya çapında kullanılan dijital yayın platformu Türkiye'de 'enlerin' arasına girmeyi başardı. Türkiye'nin sinema sektörüne de hızlı bir giriş yapan Neflix Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler 2: Sazan Sarmalı serisini vizyondayken yayınladı. Platform, dizileri ile ilgili bir ilke imza atarak en iyi 10 içerik listesi hazırladı.

1 - Marvel’s The Defenders

                                    Marvel’s The Defenders dizi Netflix'te en çok izlenen diziler kategorisinde birinci sıraya yerleşti. Dizide ortak bir amaç için biraraya gelen süper kahramanların New York'u kötü güçlerden koruması anlatılıyor.
1 - Marvel’s The Defenders Marvel’s The Defenders dizi Netflix'te en çok izlenen diziler kategorisinde birinci sıraya yerleşti. Dizide ortak bir amaç için biraraya gelen süper kahramanların New York'u kötü güçlerden koruması anlatılıyor.
2- Santa Clarita Diet

                                    Santa Clarita Diet dizisi de en çok izlenenlerde başı çekti. Dizi, Netflix için Victor Fresco tarafından oluşturulan bir Amerikan korku komedi dizisidir.
2- Santa Clarita Diet Santa Clarita Diet dizisi de en çok izlenenlerde başı çekti. Dizi, Netflix için Victor Fresco tarafından oluşturulan bir Amerikan korku komedi dizisidir.
3- Friends from College

                                     Friends from College dizisi, Harvard Üniversitesi’nde beraber okumuş bir arkadaş grubunu merkezine alıyor.
3- Friends from College Friends from College dizisi, Harvard Üniversitesi’nde beraber okumuş bir arkadaş grubunu merkezine alıyor.
4- Atypical

                                    18 yaşındaki otizmli bir gencin sosyalleşme çabalarının konu edildiği Atypical, 2017 Ağustos ayında Netflix’de yayınlanmaya başladı.
4- Atypical 18 yaşındaki otizmli bir gencin sosyalleşme çabalarının konu edildiği Atypical, 2017 Ağustos ayında Netflix’de yayınlanmaya başladı.
5 - Gilmore Girls: A Year in the Life

                                    Gilmore Girls: Hayattaki Bir Yıl, yayın hizmeti Netflix'teki bir Amerikan web televizyon dizisidir.
5 - Gilmore Girls: A Year in the Life Gilmore Girls: Hayattaki Bir Yıl, yayın hizmeti Netflix'teki bir Amerikan web televizyon dizisidir.
6- The Seven Deadly Sins

                                    İnsan ve insan dışı varlıkların bir arada yaşadığı bir dönemde Liones Krallığı kutsal şövalyeler tarafından korunmaktadır. Nanatsu no Taizai, Nakaba Suzuki tarafından yazılan bir manga serisidir.
6- The Seven Deadly Sins İnsan ve insan dışı varlıkların bir arada yaşadığı bir dönemde Liones Krallığı kutsal şövalyeler tarafından korunmaktadır. Nanatsu no Taizai, Nakaba Suzuki tarafından yazılan bir manga serisidir.
7-  GLOW

                                    GLOW, 1980’li yıllarda Los Angeles’ta yaşayan ve yükselmek için çabalayan işsiz bir aktris olan Ruth Wilder’ın hayatını anlatıyor.
7- GLOW GLOW, 1980’li yıllarda Los Angeles’ta yaşayan ve yükselmek için çabalayan işsiz bir aktris olan Ruth Wilder’ın hayatını anlatıyor.
8- The OA 

                                     Dizi, genç ve kör bir kızın yedi yıl boyunca ortadan kaybolmasını ve günün birinde gözleri görür bir halde geri dönmesini konu ediniyor.
8- The OA Dizi, genç ve kör bir kızın yedi yıl boyunca ortadan kaybolmasını ve günün birinde gözleri görür bir halde geri dönmesini konu ediniyor.
9- You Me Her

                                    30’lu yaşlarının ikinci yarısında olan Emma ve Jack çiftinin ilişkilerinde meydana gelen traji komik olaylar konu ediniyor.
9- You Me Her 30’lu yaşlarının ikinci yarısında olan Emma ve Jack çiftinin ilişkilerinde meydana gelen traji komik olaylar konu ediniyor.
10 - Marvel’s Iron Fist

                                    Orijinal olarak ünlü çizgi roman üreticilerinden Marvel Comics romanı olan ve daha sonra hikayeleştirilip dizi haline getirilen Iron Fist, ünlü online dizi yapımcısı Netflix tarafından yapılan Amerikan aksiyon dizisidir.
10 - Marvel’s Iron Fist Orijinal olarak ünlü çizgi roman üreticilerinden Marvel Comics romanı olan ve daha sonra hikayeleştirilip dizi haline getirilen Iron Fist, ünlü online dizi yapımcısı Netflix tarafından yapılan Amerikan aksiyon dizisidir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >