Netflix'in orijinal dizisi Hakan: Muhafız'a 'gazetecilerden' protesto

Hakan: Muhafız'ın yeni sezonu başlıyor.
Hakan: Muhafız'ın yeni sezonu başlıyor.

Netflix'in başarılı yapımlarından olan Hakan: Muhafız dizisi yeni sezon öncesi dün gece bir gala düzenledi. Ancak galada ilginç bir olay yaşandı. Oyuncuları bekleyen basın mensupları, bazı yetkililerin kötü davranışlarına maruz kalınca ortak karar alarak yapılanları protesto edip galadan ayrıldı.

Başrollerinde, Çağatay Ulusoy'un yer aldığı, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Burçin Terzioğlu isimlerin rol aldığı Netflix'in orijinal dizisi Hakan: Muhafız'ın galası dün yapıldı. Ancak galada ilginç bir olay yaşandı.

Tatsız olaylar

Netflix'in tüm dünyada çok ses getiren ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız'ın ikinci sezon prömiyeri 38. İstanbul Film Festivali kapsamında yapıldı. Hakan Muhafız dizisinin 2. sezon galasında tatsız anlar yaşandı. Merakla beklenen dizinin galasında önemli bir tatsızlık yaşandı. Oyuncuları bekleyen basın mensupları, bazı yetkililerin kötü davranışlarına maruz kalınca ortak karar alarak yapılanları protesto edip galadan ayrıldı.

Basın mensupları, oyuncuları protesto etti.
Basın mensupları, oyuncuları protesto etti.

Netflix tüm dünyada izlenildi

Netflix orijinal içeriklerinin izlenme verilerini genelde paylaşmazken Hakan: Muhafız'da bir istisna yaparak en çok izlediğini ülkeleri duyurdu.

Netflix'in verilerine göre, dizi Türkiye'den sonra en çok başta Brezilya ve Meksika olmak üzere, Latin Amerika ülkelerinde seyredildi. Latin Amerika'dan sonra ise en çok Afrika ülkelerinde ilgi gördü.

Hakan: Muhafız dizisinden bir kare.
Hakan: Muhafız dizisinden bir kare.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >