Netflix'ten yeni hamle: 'Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?' filmini satın aldı

Netflix, sinemada yayınlanan filmleri satın alarak bünyesine katıyor.
Netflix, sinemada yayınlanan filmleri satın alarak bünyesine katıyor.

Dijital yayın platformu Netflix, 'Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?' filmini satın aldı. Vizyondayken 1 milyon kişi tarafından izlenen filmin tüm haklarını satın alan platform bu sabah itibariyle yayınlamaya başladı. Netflix, daha önce de Yılmaz Erdoğan'ın filmi Sazan Sarmalı'nı vizyondayken satın alıp yayınlamıştı.

Dijital yayın platformu Netflix, geçtiğimiz aylarda Yılmaz Erdoğan'ın filmi Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nı vizyondayken satın almıştı. Olayın arından eleştiri alan Netflix, yeni bir hamle daha yaparak Enes Batur'un filmini satın aldı.

Film sabah saatlerinde yayına girdi

YouTube üzerinden 11 milyon takipçisi bulunan Enes Batur'un 19 Ocak 2018'de vizyona giren 'Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?' isimli sinema filmi,vizyonda kaldığı süre boyunca 1 milyon 483 bin 848 kişi tarafından izlenerek geçtiğimiz yılın en başarılı yapımları arasına girdi. Dijital platform Netflix'te filmin yayın haklarını satın alarak sabah saatlerinden itibaren abonelerine sunmaya başladı.

Enes Batur
Enes Batur

Ünlü futbolcu Neymar La Casa de Papel dizisine dahil oldu

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain forması giyen Neymar, son dönemin popüler dizi/film platformu Netflix'in en çok izlenen yapımlarından olan La Casa de Papel'de rol alacağını açıkladı.

Kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Brezilyalı futbolcu, dizinin 3 sezonunun 6. ve 8. bölümlerine eklenen sahnelerinde 'Joao' isimli Brezilyalı bir keşişi canlandıracağını duyurdu. Söz konusu paylaşımında 'yeni transfer' etiketini kullanan Neymar, hayalinin gerçekleştirdiğini ifade etti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >