Nöbet dizisi bu akşam başlıyor

Nöbet dizisi bu akşam başlıyor.
Nöbet dizisi bu akşam başlıyor.

Necati Şaşmaz son günlerde boşanma davasıyla gündeme gelmişti. Ancak ünlü oyuncu Kurtlar Vadisi sevenlerine müjde olarak verdiği merakla beklenen dizisi Nöbet'in de yapımcısı. Fragmanıyla herkesi heyecanlandıran, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle merakla beklenen dizi bugün 20'de ekranda olacak.

Yapımını Pana Film'in yaptığı yapımcılığını da Necati Şaşmaz'ın üstlendiği "Nöbet" adlı dizinin çekimleri Antalya'da başlamıştı. Başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık gibi önemli isimler paylaşıyor. Merakla beklenen diziyle ilgili geçtiğimiz günler fragman yayınlanmıştı. Heyecan uyandıran dizi bu akşam saat 20:00'de Show TV ekranlarında olacak.

Askerleri ve ailelerini anlatacak

Her pazar saat 20'de olacak. Show TV'de yayınlanacak olan 'Nöbet', ekranlara vatani görev uğruna sevdiklerinden uzak kalan askerlerin ve ailelerinin yaşadıklarını taşıyacak. Nöbet dizisi asker temalı bir dizi olacak. Hatay’da yer alan Söğüt karakolunda bulunan bir grup askerin teröristlere ve bölgedeki hain aşiretlere karşı verdiği çetin mücadele ve onların özel hayatları anlatılacak.

Necati Şaşmaz boşanma davasıyla gündemde

Necati Şaşmaz ve 7 yıllık eşi Nagehan Şaşmaz boşanıyor. Ünlü oyuncun avukatı yaptığı açıklamada: ''Müvekkilim tüm çabalara rağmen evliliğini kurtaramamıştır. Bugün itibariyle ayrılık kararını hayata geçirerek Nagehan Şaşmaz aleyhine boşanma davası açmıştır.'' demişti.

Çiftin boşanma davasıyla alakalı yayın yasağı geldi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >