Norm Ender'in 'Mekanın Sahibi' şarkısı yeniden Spotify'a yüklendi

Norm Ender.
Norm Ender.

Norm Ender'in YouTube üzerinden 126 milyon kişi tarafından izlenen Mekanın Sahibi şarkısı çalıntı iddialarıyla gündeme geldi.

Online müzik platformlarından birisi olan Spotify, yaz listesinde zirveye oturan şarkıyı 'çalıntı' iddialarının gündeme gelmesinin ardından kaldırdı.

Ancak, müzik platformundan kısa bir süre önce kaldırılan şarkı tekrar yüklendi. Ender'de Twitter hesabından bir video paylaşarak, ''Mekanın Sahibi geri geldi'' dedi.

Norm Ender, müzik piyasasına verdiği aranın ardından 'Mekanın Sahibi' şarkısıyla geri döndü. Şarkı müzik listelerinde birinci sıraya yerleşti. YouTube üzerinden 126 milyon kişi tarafından da izlendi. Ancak geçtiğimiz günlerde şarkı ile ilgili çalıntı iddiaları gündeme geldi.

Bu iddialarla birlikte şarkı da Spotify'dan kaldırılmıştı. Ancak şarkı dün yeniden yüklendi.

'Mekanın Sahibi geri geldi'

Norm Ender, Mekanın Sahibi şarkısının çalıntı söylemleriyle ilgili Twitter üzerinden açıklama yapıp,''Aynı kumaştan farklı elbiseler yapan terziler gibi dikiyoruz''demişti.

Buna rağmen birçok sosyal medya kullanıcısı şarkının çalıntı olmadığına inanmadı. Spotify'dan da kaldırılan şarkı bu iddiaları daha da güçlendirmişti.

Ancak Mekanın Sahibi şarkısı bugün yeniden Spotify'a yüklendi. Ender'de bunun üzerine yine Twitter hesabından bir video paylaşarak şarkının geri yüklendiğini belirtti.

Barış Pınarı harekatına destek vermişti

Türk askerine desteğini bildiren Norm Ender bu harekata karşı çıkan isimleri de eleştirdi. Türkiye'ye yönelik tehditler ve eylemler gerçekleştiğinde sessiz kalanların, yine terör örgütlerine karşı ülke sınırlarını korumak amaç Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlattığı operasyona karşı çıkmasını samimi bulmadığını söylemişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >