Nusret'ten kaza sonrası ilk açıklama geldi

Nusret Gökçe, restoranında yaşanan kaza sonrası açıklamalarda bulundu.
Nusret Gökçe, restoranında yaşanan kaza sonrası açıklamalarda bulundu.

Son yıllarda restoranında yaptığı et sunumları ile gündemden düşmeyen kasap Nusret, Etiler'deki lüks et restoranında meydana gelen kazanın ardından basın açıklaması yaparak ''Söz konusu talihsiz kazaya sebep olan görsel çalışmalarımızı süresiz olarak durdurduk" dedi.

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Etiler'de bulunan restoranda müşterilere yapılan özel alevli şov sırasında, aniden parlayan ateş sırasında eşiyle birlikte restoranda bulunan Çek uyruklu kadın turistin kıyafetleri tutuşmuş, vücudunda ağır yanıklar oluşan kadın, hastaneye kaldırılmıştı. Olayda 3 turist ve 2 çalışanın da çeşitli yerlerinde yanıklar oluşmuştu.

Yüzünde ve elinde ağır yanıklar oluşan yaralı acil olarak hastaneye kaldırıldı.
Yüzünde ve elinde ağır yanıklar oluşan yaralı acil olarak hastaneye kaldırıldı.

Dünyanın birçok yerinde şubeleri bulunan restoran zincirine sahip Nusret Gökçe, yaşananların ardından bir basın açıklaması yaptı.

İşte Nusret'in yaptığı basın açıklaması

''Değerli Dostlarım,

Dün akşam Etiler restoranımızda maalesef çok üzücü bir kaza yaşadık. Büyük emekler vererek bugünlere getirdiğimiz işimizin en önemli parçası olan misafirlerimizi ve kamuoyunu konuyla ilgili bilgilendirmek isterim. Her şeyden önce kişisel üzüntümü ifade ediyorum. Misafirlerimizi İstanbul’da bulundukları farklı mekanlarda ziyaret ettim. Onların nihai sağlıklarına kavuşabilmeleri için her türlü desteği bizzat yürütüyor olacağım.

Çalışma hayatım boyunca velinimetim olarak düşündüğüm misafirlerimizi, güzel lezzetlerin yanı sıra sorumluluk ve iyi niyetimizi de son noktasına kadar sunarak ağırlamaya devam edeceğiz. Ayrıca belirtmek isterim ki; söz konusu talihsiz kazaya sebep olan görsel çalışmalarımızı süresiz olarak durdurduk. Hiçbir görsellik benim ve ailem olarak nitelendirdiğim ekibim için misafirlerimizin sağlığından, güveninden ve keyfinden önemli değildir.

Saygılarımla. Nusret Gökçe''

Yaralıların kim olduğu ortaya çıktı

Olayda Çinli teknoloji markası Xiaomi'nin mağazaları olan Mi Store'un Çekya'daki kurucusu ünlü iş adamı Viktor Hajıcek, sevgilisi Çek Cumhuriyeti vatandaşı Krisryna Tresnakova ve eşiyle birlikte balayı için İstanbul’da olan İngiliz bankacı Alexandros Severıs ve Umman vatandaşı Mohammed Khamıs Salim de çeşitli yerlerinden yandı.


''Kabus gibi bir gece yaşadık''

Alevler bar kısmında sevgilisi iş adamı Viktor Hajicek ile birlikte bulunan Çek Cumhuriyeti vatandaşı Krisryna Tresnakova’nın kıyafetini tutuşturdu. Bir anda alevler içinde kalan genç kadına sevgilisi ve çevredekiler müdahale etti. Ancak Krisryna Tresnakova'nın vücudunda yanıklar oluştu. iş adamı Viktor Hajıcek “Kabus gibi bir gece yaşadık. Olayın hemen ardından bir hastaneye gittik. Benim de bazı yanıklarım var ama kız arkadaşım Krisryna Tresnakova benden çok daha kötü durumda. Olay çok yeni ve şimdi daha fazla bilgi verecek durumda değilim. Kabus gibi bir gece yaşadık ve hâlâ devam ediyor” dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >