O kare kadınları ayağa kaldırdı! Murat Cemcir'den büyük ayıp

Cannes
Cannes

Ahlat Ağacı filminin oyuncuları Cannes'da verdikleri pozla sosyal medyayı salladı!

Ahlat Ağacı filminin oyuncuları Cannes'da aile pozu verdi. Murat Cemcir'in, Bennu Yıldırımlar'ı poz verirken geriye itmesi sosyal medyayı salladı.

Ahlat Ağacı ile geri döndü!
2014 yapımı Kış Uykusu ile Cannes'a damga vuran Nuri Bilge Ceylan, bu yıl yeni filmi Ahlat Ağacı ile Croisette'e geri döndü.


Festivale kabul süreci oldukça sancılı geçip Ana Yarışma bölümüne sonradan dahil edilen film, dün akşam seçkinin son filmi olarak dünya prömiyerini yaptı.
Ahlat Ağacı ile geri döndü! 2014 yapımı Kış Uykusu ile Cannes'a damga vuran Nuri Bilge Ceylan, bu yıl yeni filmi Ahlat Ağacı ile Croisette'e geri döndü. Festivale kabul süreci oldukça sancılı geçip Ana Yarışma bölümüne sonradan dahil edilen film, dün akşam seçkinin son filmi olarak dünya prömiyerini yaptı.
O poz büyük tepki çekti!
Filmin yönetmeni Nuri Bilge Ceylan, dün kırmızı halıda poz verdi.


Oyunculardan Murat Cemcir'in aile pozu sırasında ısrarla Bennu Yıldırımlar'ın önüne geçme çabası ise sosyal medyada büyük tepki çekti.
O poz büyük tepki çekti! Filmin yönetmeni Nuri Bilge Ceylan, dün kırmızı halıda poz verdi. Oyunculardan Murat Cemcir'in aile pozu sırasında ısrarla Bennu Yıldırımlar'ın önüne geçme çabası ise sosyal medyada büyük tepki çekti.
O kare sosyal medyayı salladı!
Murat Cemcir'i düşencesiz hareketi, sosyal medyayı salladı.
O kare sosyal medyayı salladı! Murat Cemcir'i düşencesiz hareketi, sosyal medyayı salladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >