O Ses Türkiye birincisi 'Murat Boz'un ekibinden

Murat Boz.
Murat Boz.

O Ses Türkiye dün akşam final bölümüyle canlı yayın yaptı. Seda Sayan finale hiç yarışmacı taşıyamazken Hadise, Beyaz ve Murat'ın çıkardığı yarışmacılar finalde performans sergiledi. Beyazıt Öztürk'le finalde Murat'ın yarışmacısı sms oylamasına kalırken birinci Murat Boz'un takımından Ferhat Üngör oldu.

O Ses Türkiye dün gece final bölümüyle ekrana geldi. İzleyenleri merak ve heyecan içinde bırakan yarışmanın birincisi belli oldu. Birinci Murat Boz'un takımından Ferhat Üngör oldu.

Murat Boz uzun zaman sonra birinci

Beyaz'ın yarışmacısıyla Murat Boz'un yarışmacısı son ikiye kaldı. Toplanan sms oranına göre birinci Murat'ın yarışmacısı Ferhat Üngör oldu. Sanatçı yarışmacısı için sosyal medya hesabından destek istedi. Murat Boz ilk sene de birinci olmuştu.

Ferhat Üngör.
Ferhat Üngör.

Ferhat Üngör kimdir?

  • Ferat Üngör, O Ses Türkiye'de söylediği Zülfü Kaküllerin Amber Misali türküsü ile herkesi kendine hayran bıraktı. Söylediği türküler ile ekranları başında olan herkese başka diyarlara götüren Ferat Üngör, dört jüri arasından Murat Boz'u tercih etti.
  • Aslen Diyarbakır'lı olan Ferhat Üngör, jüri üyelerini kendine hayran bıraktı. Yarı finalde Turnalar şarkısı ile mükemmel bir performans sergileyen Ferat Üngör halkın takdirini kazandı ve Murat Boz ile birlikte finalde yarışma adayı oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >