Okan Kurt ayrılığın perde arkasını anlattı

Okan Kurt Demet Akalın
Okan Kurt Demet Akalın

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'la 6 buçuk yıllık evliliğini bitiren iş adamı Okan Kurt, boşanmaları hakkında ilk kez konuştu. Hakkında çıkan haberlere cevap veren ünlü isim, "Evlilik para yüzünden bitti" iddialarını da yalanladı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'la 6 buçuk yıllık evliliğin bitiren iş adamı Okan Kurt, boşanmaları hakkında çıkan haberleri cevapladı.

Evliliklerinin para yüzünden bittiği iddialarını yorumlayan iş adamı, "Evliliğimiz hiçbir zaman maddiyat üzerine kurulmadı. Sadece aile içi konular olmasından dolayı konuşmadım. Ortada biten bir evlilik var, herkes saygı göstermeli... Anlamsız bir algı" açıklamasında bulundu.

"Başkalarını ilgilendiren konularda yorum yapmasın"

Kurt, Fatih Ürek'in, "Demet'e çok yanlış şeyler yapıldı, hacizle ilgili haber verilmedi" sözlerine ise; "İmkanı varsa, kendisi bir aile kursun. Başkalarını ilgilendiren konularda yorum yapmasın" diyerek göndermede bulundu.

Kızı Hira'yı istediği zaman görebildiğini belirten Kurt, "Demet bana zorluk çıkarmıyor. Kızım beni sürekli göremediği için üzülüyordur; ama etkilenmemesi için sık sık onunla zaman geçiriyorum" açıklamasını yaptı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >