On parmağında on marifet var bu kadının! Eylül Öztürk Özkan hem ödüllü bir oyuncu, hem şarkıcı hem de fenomen.

Eylül Öztürk Özkan
Eylül Öztürk Özkan

Eylül Öztürk Özkan sosyal medyanın hayatımıza kazandırdığı en ünlü fenomenlerden birisi. Vine uygulaması ile çektiği videolar sayesinde hayatımıza girdi ve şimdi milyonlar tarafından beğeniyle izleniyor.

Çektiği kısa videolarla binlerce izleyiciye ulaşan Eylül Özkan Öztürk sosyal medya hesabında birbirinden eğlenceli videoların yanında sosyal mesaj içerikli videolar da çekiyor.

Eylül Öztürk Özkan
Eylül Öztürk Özkan

Eylül Öztürk Özkan kimdir

4 Haziran 1986 tarihinde Balıkesir'de doğan Özkan ilkokulu Gölcük ve İstanbulda, ortaokulu ise annesinin işi için gittikleri Belçika'da okudu. Flemenkçe, ingilizce ve fransızcayı bu sayede öğrenen Özkan o zamanlar yerel bir tiyatro grubunun seçmelerine katıldı ve 5 yıl boyunca bu grupla beraber çeşitli oyunlarda rol aldı. İstanbul Adnan Menderes Anadolu Lisesi'nde liseyi başlayan Öztürk daha sonra Yeşilköy Anadolu Lisesi'ne transfer oldu. Lise yılları boyunca okulun müzik gruplarında solist olarak yer aldı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Yunan Dili Ve Edebiyatı bölümünü kazanarak burada okurken de müzik ve oyunculuk hayatına devam etti, bir çok grupla solist olarak çalıştı ve sahne aldı. Bir dönem de Hosteslik yapan Öztürk şu an eşiyle kurduğu şirketlerinin yanı sıra oyunculuk ve müzik kariyerine devam ediyor.

Single'ı Avamel en çok dinlenenler listesinde

Avamel adlı ilk single çalışması ile en çok dinlenenler listesine giren Özkan Türkiye'nin Lady Gaga'sı olarak anılıyor.

Eylül Öztürk Özkan
Eylül Öztürk Özkan

Ödüllü oyuncu

Avrupa Başarı Ödülleri kapsamında "Yılın En Başarılı Kadın Tiyatrocusu" ödülüne sahip olan Özkan, dizi, reklam ve kliplerin dışında uzun bir süredir "Yetersiz Bakiye" adlı oyunda büyük ustalarla birlikte rol alıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >