'Otizm' onlara bahşedilen bir onur: Bir annenin kadrajından Otizm

Otizmin erken teşhisinde anne ve babalara büyük iş düşüyor.
Otizmin erken teşhisinde anne ve babalara büyük iş düşüyor.

'Oğluma verilmiş en güzel hediyelerden birinin istediği her şeye dikkatini verebilmesi olduğunu düşünüyorum' diyen fotoğraf sanatçısının kadrajından 'Otizm...'

Otizm, yaşamın ilk 3 yılında ortaya çıkarak hayat boyu devam eden; kişinin sosyal iletişim, etkileşim ve davranışlarını etkileyen bir rahatsızlık. Rahatsızlıkla karşı karşıya kalan çoğu anne baba, doğal olarak otizm hastalığına yakalanan çocuklarının geleceğiyle alakalı kaygılar yaşıyor.

İşte başarılı sanatçının çalışmalarına birkaç örnek...
İşte başarılı sanatçının çalışmalarına birkaç örnek...
"Bu bir mucize"

                                    
                                    
                                    Otizmli oğlu hakkında “Oğluma verilmiş en güzel hediyelerden birinin istediği her şeye tamamen odaklanabilmesi olduğunu düşünüyorum. Puzzle, müzik enstrümanı, vb. yapmak istediği her şeye kendini pür dikkat verebilir” ifadelerini kullanan Miller, bu durumun bir mucize olabileceğine dikkat çekmek istiyor.
"Bu bir mucize" Otizmli oğlu hakkında “Oğluma verilmiş en güzel hediyelerden birinin istediği her şeye tamamen odaklanabilmesi olduğunu düşünüyorum. Puzzle, müzik enstrümanı, vb. yapmak istediği her şeye kendini pür dikkat verebilir” ifadelerini kullanan Miller, bu durumun bir mucize olabileceğine dikkat çekmek istiyor.
Korkuları yenmek için en güzel adım

                                    
                                    
                                    Çektiği fotoğraflar ile otizmin bahşedilen bir onur olduğunu düşündüren başarılı sanatçı Miller, bu çalışmalarla bir çok anne ve babaya hastalık hakkındaki korkularını yenmeleri için ön ayak olmayı başardı.
Korkuları yenmek için en güzel adım Çektiği fotoğraflar ile otizmin bahşedilen bir onur olduğunu düşündüren başarılı sanatçı Miller, bu çalışmalarla bir çok anne ve babaya hastalık hakkındaki korkularını yenmeleri için ön ayak olmayı başardı.
Düşüncelerini fotoğrafa döktü

                                    
                                    
                                    Minnesota'da yaşayan yazar ve fotoğraf sanatçısı Kate Miller, bütün bu olumsuz düşüncelere rağmen oğluyla geçirdiği günleri daha kolay atlatmak ve ona yardımcı olmak için farklı bir yol tercih etti.
Düşüncelerini fotoğrafa döktü Minnesota'da yaşayan yazar ve fotoğraf sanatçısı Kate Miller, bütün bu olumsuz düşüncelere rağmen oğluyla geçirdiği günleri daha kolay atlatmak ve ona yardımcı olmak için farklı bir yol tercih etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >