Oyuncu Gizem Karaca'nın samimi ropörtajı: "Evlenince değişen tek şey soyadım"

Gizem Karaca
Gizem Karaca

2017 yılında Kemal Ekmekçi ile evlenen Gizem Karaca, “Evlenmek sadece soyadımı değiştirdi. Onun dışında her şey aynı” dedi.

2011’de katıldığı Miss Turkey’de ikinci seçildikten sonra ‘Eve Düşen Yıldırım’ dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Gizem Karaca, bir süredir oralarda gönrünmüyordu. Ekranlara ‘İnsanlık Suçu’ ile dönen güzel oyuncu, yeni projesini, evlilik hayatını ve güzellik sırlarını Gazetevatan'a anlattı.

Öncelikle İnsanlık Suçu hayırlı olsun. Projeye dahil olma süreciniz nasıl gelişti? Size “evet” dedirten ne oldu?

Senaryoyu ilk okuduğumda çok beğendim ve yapımcımız Yaşar Bey ile bir görüşme yaptık. Hikayenin gerçekliği, karakterlerin özellikleri ve birbirleriyle ilişkilerinden çok etkilendim. Senaryoda zengin ve fakirarasındaki uçurum çok gerçekçi işlenmişti. Diğer bir etken ise oynadığım karakter Suna’nın özellikleri oldu.

Gizem Karaca
Gizem Karaca

Suna Değirmenci’yi sizden dinleyelim...

Suna’nın çevresinde, insanların hırsları ve tutkuları uğruna işlenen birçok suç var. Fakat Suna böyle bir dünyada kendi değerlerine sahip çıkan, aşk ve sevgiye inanan, para ile hiçbir ilgisi olmadan kendi doğruları üzerinde yaşayan bir kız.

Oyunculuk ile ilgili hedeflerinize ulaştınız mı?

Oyunculukla ilgili hedeflere ulaşmak aslında her zaman daha ileri bir hedef koyduğunuz için çok mümkün değil. Ya da şöyle diyebiliriz; kendinize bir hedef koyuyorsunuz ama o hedefe ulaştığınızda zaten hali hazırda yeni bir hedef koymuş oluyorsunuz ve bu zincir böyle devam ediyor.

Güzel olmanın oyunculukta bir avantaj olduğunu düşünüyor musunuz?

Güzel olduğumu düşünüyorsanız teşekkür ederim. Güzellikten çok kameranın sevdiği bir yüz olmak avantajlı olabilir diyebilirim.

Sizinle ilgili yapılan yorumları kafaya takar mısınız?

Yapılan yorumları tabii ki takip ediyorum, oyunculuğum ile ilgili ise üzerinde düşünüyorum. Kötü yorumlara ise aldırış etmiyorum.

Evlilik, hayatınızda neleri değiştirdi?

Sadece kimliğimde soyadımı... Onun dışında her şey aynı. Kemal’in işleri gereği İzmir’de olması gerekiyor benim de projem için İstanbul’da.

Gizem Karaca - Kemal Ekmekçi
Gizem Karaca - Kemal Ekmekçi

Yakın zamanda çocuk sahibi olmayı planlıyor musunuz?

İkimiz de çocuklara bayılıyoruz ama şu an için işlerimize odaklanıp ona güzel bir gelecek sağlayacak hale geldiğimizde böyle bir karar vermek istiyoruz.

Güzellik takıntım yok

Fiziksel görünüm, takıntı haline getirdiğim bir konu değil ama ben de her genç kadın gibi kendime, cildime, saçıma iyi bakmaya çalışıyorum. Özellikle yüz bakımında kullandığım ürünlere çok özen gösteriyorum. Zamanımızın çoğu setlerde makyajlı olarak geçtiğinden, bence atlamamam gereken bir konu cilt bakımı. Ve son olarak spor, spor, spor...

Moda anlayışım tayt, kot, tişört

Dolabımın olmazsa olmaz parçaları tayt, kot ve tişört. Beni rahatsız edecek bir şey giymeyi sevmiyorum. Özel bir gün ve durum olursa tabii ki giyinip kuşanmaya bayılırım ama genel olarak rahat bir tarzım vardır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >