Payitaht dizisinden Mesut Özil'e mesaj

Bülent İnal.
Bülent İnal.

TRT ekranlarında yayınlanan Sultan 2. Abdülhamid'in hayatını anlatan Payitaht dizisinin başrol oyuncusu Bülent İnal dünyaca Türk futbolcu Mesut Özil'e mesaj yolladı. İnal dizinin sıkı takipçisi olan Özil'e ''Payitaht: Abdülhamid setinden sana sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz'' dedi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen Mesut Özil, TRT ekranlarında yayınlanan ve herkes tarafından oldukça sevilen dizi Payitaht Abdülhamid dizisinin sıkı takipçisi çıktı. Bu sevgiyi karşılıksız bırakmayan dizinin başrol oyuncularından Bülent İnal, sosyal medyadan Özil'e görüntülü mesaj yolladı.

'Teşekkürler Mesut'

  • İnal, mesajında "Kıymetli Mesut Özil kardeşim, Payitaht: Abdülhamid setinden sana sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Diziyi takip ettiğini, izlediğini biliyoruz. Çok teşekkür ediyoruz paylaşımların için. İnşallah bir gün yolun düşerse sete de bekleriz. Her zaman başarıların bizi gururlandırıyor. İnşallah bundan sonra da çok başarılı bir spor hayatın olur." ifadelerini kullandı.
 Payitaht Abdülhamid dizisinden bir kare.
Payitaht Abdülhamid dizisinden bir kare.

Sosyal medyadan cevap verdi

Ünlü futbolcu bu mesajı karşılıksız bırakmayarak sosyal medya hesabından cevap verdi.

"Asıl ben sana ve ekibine bu başarılı yapım için teşekkür ederim. Biz Türkler tarihine aç bir toplumuz." cevabını verdi.

Asıl ben sana ve ekibine bu başarılı yapım için teşekkür ederim. Biz türkler tarihine aç bir toplumuz... @bulentinal @payitahtdizi 🇹🇷 #M1Ö

Mesut Özil.
Mesut Özil.

Yurt dışında en çok izlenenler arasına girmişti

Payitaht Abdülhamid dizisinin başrol oyuncusu Bülent İnal, dizinin Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da izlendiğini söyledi. İnal,

  • "Çok güzel tepkiler vardı. Biz Payitaht Abdülhamid dizisinin oralarda (Doha) da bu kadar izlendiğinin farkında değildik. Orada, Youtube ya da sosyal medya üzerinden aynı gün, anında çevrilip yayınlanıyormuş. Büyük bir sevgiyle karşıladılar bizi.
  • Farklı Arap ülkelerinden de aynı sevgiyi görüyoruz, sosyal medya üzerinden. Abdülhamid hayranlığı, sevgisi ve dizinin hayranları gün geçtikçe çoğalıyor. Biz aynı şekilde, aynı ciddiyetle ve aynı sevgiyle işimizi yapmaya devam ediyoruz. İnşallah böyle devam ederiz." diye konuşmuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >