Peynir Gemisi'nin bu haftaki konuğu Münir Üstün oldu

Bekir Develi, Peynir Gemisi'nde bu hafta Münir Üstün'ü ağırladı.
Bekir Develi, Peynir Gemisi'nde bu hafta Münir Üstün'ü ağırladı.

Bekir Develi'nin sunuculuğunu üstlendiği GZT'nin özel programı Peynir Gemisi'nde bu haftanın konuğu, Yayımcı Meslek Birlikleri Federasyonu yönetim kurulu başkanı Münir Üstün oldu. 30 yıllık yayıncılık hayatında yaşadığı deneyimleri ve bir kitap aşığı olarak kitaba dair hislerini GZT takipçileriyle paylaştı.

Her perşembe Bekir Develi'nin sunumuyla GZT.com tüm sosyal medya hesaplarından canlı olarak ekranlara gelen Peynir Gemisi programının bu haftaki konuğu Münir Üstün oldu.

Her perşembe saat 21.00'de Peynir Gemisi'nin keyifli sohbetine sizler de davetlisiniz.
Her perşembe saat 21.00'de Peynir Gemisi'nin keyifli sohbetine sizler de davetlisiniz.

30 yıldır kitap yayıncılığı yapan Münir Üstün, deneyimlerini ve tecrübelerini Peynir Gemisi programında izleyicilerle paylaştı.

Bekir Develi, ''para harcamakla, reklam yapmakla içinde hiç bir şey olmayan kitap en fazla ne kadar satılabilir?''

Münir Üstün:

Türk toplumu kitap okur mu?

Peynir Gemisi programında öne çıkan başlıklar.
Peynir Gemisi programında öne çıkan başlıklar.

Peynir Gemisi programının tekrarını GZT YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

Diğer sosyal medya hesaplarımızı aşağıda yer alan linklerden ulaşabilirsiniz

Twitter: https://twitter.com/gztcom


Facebook: https://www.facebook.com/gztco...


Instagram: https://www.instagram.com/gzt

Münir Üstün.
Münir Üstün.

Peynir Gemisi'nin bu haftaki konuğu Münir Üstün kimdir?

1970 yılında Ankara’da doğdu. 1988-1994 yılları arasında Okusan Yayıncılık’ta bilgi işlem ve pazarlama sorumlusu olarak çalıştı. 1994’de Arslan Yayıncılık’ta işletmeci olarak görev yaptı. 1997’de Göksa Kağıtçılık’ın kurucu ortağı oldu. 1999’da Birun Kültür Sanat Yayıncılık’ı kurdu.

Münib Engin Noyan, Sibel Eraslan, İbrahim Paşalı, Cem Karaca, Fatih Kısaparmak, Geveze, Fikri Akyüz gibi önemli isimleri yayın camiasına kazandırdı. Yayıncılık alanında kazandığı tecrübeyle 2005 yılında Mavi Ağaç Yayınları’nı kurdu. Hızla büyüyen şirket 2006 yılında Profil Kitap’ı doğurdu. 2004’de Basın Yayın Birliği Muhasip Üyesi oldu. O tarihe kadar çok az kişinin ismini bildiği bu derneği kamuoyu tarafından yakından tanınmasına büyük katkı sağladı. Halen aynı derneğin Başkanlığını yürütüyor.

2007 yılında Türkiye Yayıncılık Komitesi Başkanı olarak görev aldı. Bugüne kadar yapılan Frankfurt Kitap Fuarları arasında en çok ses getiren 2008 Uluslararası Frankfurt Kitap Fuarı Ulusal Organizasyon Komitesi’nde yer aldı ve Yayıncılık Moderatörü görevini üstlendi. 2009 yılında yapılan İstanbul Ticaret Odası seçimlerinde 30 numaralı Basım, Yayın ve Medya Komitesine ve Meclis Üyeliğine seçildi. Profil Kitap Türkiye Yazarlar Birliği tarafından 2011 yılının en iyi yayınevi seçildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >