Prens Harry National Geographic'in sosyal medya editörü oluyor

Prens Harry.
Prens Harry.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin veliahtı Prens Harry, National Geographic dergisinin Instagram sayfasında editörlük yapacak. Prens, editörlüğü sırasında yeryüzü ekosisteminde ağaçların oynadığı role dikkat çekecek.

Eşi Meghan Markle ile birlikte Güney Afrika turunda olan Prens Harry editörlük yapmaya hazırlanıyor. Meghan Markle'ın Vogue dergisine editör olmasının ardından, Harry de National Geographic dergisinin Instagram sayfasında editörlük yapacak.

Ağaçların önemine dikkati çekecek

Prens Harry, National Geographic dergisinin Instagram sayfasında editör olarak yer alacak. Harry, yeryüzü ekosisteminde ağaçların oynadığı rolün önemine dikkat çekecek. Prens, sosyal medya üzerinden ağaçlandırmayla ilgili bir kampanya başlatacak.

'Doğayı korumaya çalışanları dışlamayın'

Eşi Meghan Markle ile birlikte Güney Afrika gezisinde olan Prens Harry, doğayı korumanın ‘hayatta kalmak için temel önemde’ olduğunu, doğayı korumaya çalışanların ‘hippi’ olarak görülüp dışlanmamaları gerektiğini belirtti.

Meghan Markle'ın yolundan gitti

Meghan Markle, İngiliz Vogue dergisinin Eylül 2019 sayısına konuk editör oldu. 37 yaşındaki Sussex Düşesi, kendisine ilham veren 15 kadından oluşan bir kapak hazırladı. Kapaktaki 16'ncı kare ise bir ayna yer alıyor. Markle, kapağa bakanların orada kendilerini görmelerini istediği için böyle bir tercihte bulunduğunu açıkladı.

'Değişim Güçleri' adlı özel sayıda Markle, öncü ve değişim yaratan kadınlara dergide yer verdi. Eşi Prens Harry de Markle gibi editörlük yapacak.

15 öncü kadınla çalıştı

Vogue dergisinin Meghan Markle’ın editörlüğünde çıkan özel sayısında, 15 öncü kadın arasında 81 yaşındaki oyuncu Jane Fonda ve 52 yaşındaki Mesika doğumlu Hollywood yıldızı Salma Hayek var. Markle’ın kapakta yer verdiği 15 kadın arasında ayrıca ruh sağlığı alanında kampanyalar yapan model Adwoa Aboah, iklim değişikliği karşıtı kampanyalar düzenleyen Greta Thunberg ve Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern gibi isimler yer alıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >