Prens William ile Kate Middleton ölümden döndü

Prens William ve Kate Middleton.
Prens William ve Kate Middleton.

İngiliz Kraliyet Ailesi üyelerinden Kate Middleton, eşi Prens William ile 5 günlük Pakistan gezisine çıktı. Ancak ikilinin ziyareti kabusa döndü. Middleton ve Prens gazetecilerle birlikte Kraliyet Hava Kuvvetleri'ne ait uçakla yaptıkları yolculukta büyük tehlike atlattı.

Cambridge Düşesi Kate Middleton ve eşi Prens William, 5 günlük Pakistan ziyaretine çıktı. Ancak ikilinin ziyareti umduğu gibi gitmedi.

Dük ve Düşes, Pakistan'a veda etmeden önce onlara eşlik eden gazetecilerle beraber Kraliyet Hava Kuvvetleri'ne ait bir uçakla İslamabad'a doğru yola çıktı. Ancak uçak yolda gök gürültülü sağanak yağışa yakalandı.

2 saat havada kaldılar

Kate Middleton ile Prens William Pakistan'a veda etmeden önce dün Lahor kentini ziyaret etti. İkilinin programına göre yaklaşık yarım saatlik bir uçak yolculuğunun ardından İslamabad'a dönmeleri gerekiyordu. Ancak işler planlandığı gibi gitmedi.

  • Prens William, Kate Middleton ve onlara eşlik eden gazeteciler Lahor kentindeki temaslarını tamamladıktan sonra Kraliyet Hava Kuvvetleri'ne ait bir uçakla İslamabad'a doğru yola çıktı. Fakat uçak yolda gök gürültülü sağanak yağışa yakalandı. Sık sık türbülansa giren uçak iki saatin üzerinde havada kaldı. Çifti taşıyan uçak iki kez İslamabad Havaalanı'na inişi pas geçmek zorunda kaldı.
  • Normalde 25 dakika ya da yarım saat sürmesi beklenen ancak kabusa dönen yolculuğun sonunda heyet, Lahor'a döndü ve geceyi orada geçirdi.

Korku dolu uçuşun ardından kendisi de bir zamanlar ambulans helikopter pilotu olan Prens William uçaktaki gazetecileri rahatlatmak için onlarla şakalaştı.
Korku dolu uçuşun ardından kendisi de bir zamanlar ambulans helikopter pilotu olan Prens William uçaktaki gazetecileri rahatlatmak için onlarla şakalaştı.

'İndik, ama Lahor'a'

Uçakta bulunan gazetecilerden Simon Perry, Twitter sayfasında "İndik, ama Lahor'a" mesajını yazarak korkulu yolculuğun bittiğini belirtti.

Ayrıca Perry, uçağın sağ kanadına yıldırım çarptığını söyleyerek, pilotların bütün ustalığına rağmen uçağın İslamabad'a inemediğini Lahor'a döndüğünü belirtti.

Kate Middleton cami ziyareti sırasında başörtüsü takıp Kuran dinledi

Kate Middleton ve Prens William 5 günlük Pakistan gezisine çıktı. Middleton ve eşi William, Pakistan’daki temasları kapsamında Lahor'daki Badshahi Camii'ni ziyaret etti. Başörtüsü takmayı ihmal etmeyen Middleton, Kur’an dinledi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >