Prenses Diana'nın kazadan sonraki görüntüleri yayınlandı

Galler Prensesi Diana Spencer.
Galler Prensesi Diana Spencer.

31 Ağustos 1997 yılında Paris'te kaza geçirerek hayatını kaybeden Prenses Diana'nın, ölümünün üzerinden 22 yıl geçti. Dünya çapında tanınan ve sevilen Diana'nın hayatını kaybetmesi herkesi üzmüş, kazaya dair görüntüler ise kaldırılmıştı. Ancak İtalyan Chi magazin dergisi Prenses'in kazadan sonra çekilmiş görüntülerini 22. ölüm yıl dönümünde tekrar yayınlayarak büyük tepki çekti.

22 yıl önce arkadaşı Dodi el Fayed ile gittiği Paris'te trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Prenses Diana'nın kazadan sonra çekilmiş görüntüleri yeniden yayınlandı.

Kazadan sonra görüntüler kaldırılmıştı

Galler Prensesi Diana'nın 1997 yılında geçirdiği kaza hala daha suikast iddialarıyla anılıyor. ölümüyle herkesi üzen Diana'nın kazadan sonra bir Fransız gazetesi kanlar içinde çekilmiş fotoğrafını yayınladı. Gelen tepkiler üzerine gazete, görüntüleri kaldırmış ve kaza anına ait tüm fotoğraflar internetten silinmişti.

Diana'nın kazadan sonra gazetede çıkan haberi
Diana'nın kazadan sonra gazetede çıkan haberi

Görüntüler tekrar yayınlandı

İtalyan Chi magazin dergisi, Diana'nın kazadan sonra kanlar içinde yatarken, kendisine oksijen verildiği sırada çekilmiş olan bir fotoğrafı 'Son Dakika' başlığı ile yayınladı. Derginin bu paylaşımı büyük tepki çekti.

Derginin paylaştığı Diana'nın kazadan sonraki fotoğrafı
Derginin paylaştığı Diana'nın kazadan sonraki fotoğrafı

Diana'nın çocukları Prens Harry ve prens William bugün anma törenine katılacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >