Quentin Tarantino emeklilik planını yaptı! Bir Zamanlar Hollywood'da son filmi olabilir

Quentin Tarantino emeklilik planını açıkladı.
Quentin Tarantino emeklilik planını açıkladı.

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino yeni filmi Bir Zamanlar Hollywood'da için gün sayıyor. Ancak bu başarılı yönetmenin son filmi olabilir. Hatta Tarantino'nun emeklilik planı bile hazır.

Quentin Tarantino, emekli olduktan sonra ne yapmayı planladığını açıkladı.

Ünlü yönetmen daha önceki açıklamalarında 10. filminin ardından yönetmenlikten emekli olacağını söylemişti. Bir Zamanlar Hollywood’da yönetmenin 9. filmi.

GQ Avustralya’ya konuşan Tarantino 'teatral film' yönetme deneyiminin 'sonuna geldiğini' düşündüğünü belirterek bırakma zamanı geldiğinde kariyerini nasıl sürdüreceğine dair planlarını açıkladı. Kitap ve tiyatro oyunu yazmak istediğini belirten Tarantino, “Yani hala yaratıcı olacağım. Sanırım filmler için yapabileceğim her şeyi yaptım” diye konuştu.

Ünlü yönetmenin 9. filmi olan Bir Zamanlar Hollywood'da, yönetmenin son filmi olabilir.
Ünlü yönetmenin 9. filmi olan Bir Zamanlar Hollywood'da, yönetmenin son filmi olabilir.
  • Brad Pitt, Margot Robbie ve Leonardo DiCaprio’nun başrolünü paylaştığı Bir Zamanlar Hollywood'da filmine değinen Tarantino, “Eğer iyi karşılanırsa belki de 10. filmi yapmam. Belki de şimdi dururum!” dedi.

Independent Türkçe'nin haberine göreTarantino’nun yeni Star Trek ve Zincirsiz’in (Django Unchained) devam filminde de çeşitle görevler alacağı konuşuluyor.

Bir Zamanlar Hollywood’da Türkiye’de 23 Ağustos’ta vizyona girecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >