Raci Şaşmaz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle yollarını ayırdı

Oktay Kaynarca.
Oktay Kaynarca.

ATV'nin sevilen dizilerinden olay Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da bir ayrılık yaşandı. Kanal dizinin yapımcısı olan Raci Şaşmaz'la yollarını ayırdı. Dizinin başrol oyuncusu Oktay kaynarca ise sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Şaşmaz'a destek verdi.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Yıldırım'ın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da ayrılık rüzgarları esiyor.

ATV dizinin yapımcısı olan Raci Şaşmaz'la yollarını ayırdı. Kanal yönetimi dizinin yapımcılığını Raci Şaşmaz'dan alıp İç Yapımlar'a devretti. Bu gelişme dün ekrana gelen yeni bölümde Raci Şaşmaz'ın adının jenerikte yer almamasının ardından ortaya çıktı.

Oktay Kaynarca'dan destek

Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca 5 gün önce sosyal medya sayfasından düşünceli bir pozunu paylaşıp altına "Zor yola kolay insanlarla çıkarsan yolu da satarlar, yolcuyu da. Yolumuz açık olsun" yazmıştı. Ünlü aktörün yaşanan bu son gelişme nedeniyle o göndermeyi yaptığı öne sürüldü.

Eşkıya Dünyaya hükümdar Olmaz dizisinden bir kare.
Eşkıya Dünyaya hükümdar Olmaz dizisinden bir kare.

Mesaj yayınladı

Kaynarca sosyal medya hesabından,

O daha konuşmadı o yüzden çok konuşan var... Yol dediğin nedir ki yanında yoldaşın varsa .. Hızır yoldaşın olsun....#racişaşmaz'' dedi.

'Yol arkadaşlığımız sürüyor'

Konuyla ilgili Oktay Kaynarca'dan ise jet bir açıklama geldi. Ünlü oyuncu Raci Şaşmaz'la dostluğunun ve yol arkadaşlığının sürdüğünü belirterek şu yorumu yaptı:

"Açıklamam gerekir ki, bu fotoğrafımın altına koyduğum o yazı tamamen çok beğendiğim bir söz içindir. Herkes net olarak bilmelidir ki, Raci Şaşmaz'la dostluğumuz ve yol arkadaşlığımızda bir sıkıntı yoktur ve hayatımızın diğer dönemlerinde de hep devam edecektir. İsterseniz o sözü şöyle bağlayalım; 'Zor diyorsun, zor olacak ki imtihan olsun... Mevlana Celalettin."

Dizinin konusu

Her salı ATV ekranlarında seyirciyle buluşan dizi büyük bir ilgi gördüğü için iki sezondur devam ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin konusu;

  • Hızır Çakırbeyli’nin başından geçenlerden oluşuyor. Hızır Çakırbeyli genç yaştan itibaren karanlık işlerle uğraşmakta ve yer altı dünyasının ünlü bir mafya babası olmak için çabalamaktadır. Yaşadığı karanlık dünya Hızır’ın uzak olduğu bir hayat değildir. Karanlık dünya ile içli dışlı olan Çakırbeyli bulunduğu konumdan yaşadığı hayattan oldukça memnundur. Bulunduğu karanlık dünyada “reis” olarak tanınan, adlandırılan Hızır Çakırbeyli, ağabeyi öldükten sonra onun yerine bu mafya masasına oturmuştur. Konu her sezon farklı şekilde işlenmektedir.

Eşkıya Dünyaya hükümdar Olmaz dizisinden Ozan Akbaba.
Eşkıya Dünyaya hükümdar Olmaz dizisinden Ozan Akbaba.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >