Rap müziğin ünlü ismi Kezzo dünyaevine girdi

Rap müziğin ünlü ismi Kezzo dünyaevine girdi
Rap müziğin ünlü ismi Kezzo dünyaevine girdi

Rap müziğin yükselen isimlerinden Kezzo olarak bilinen Hüsnü Doğan, dün akşam düzenlenen bir düğünle dünyaevine girdi.

Türk Rap müziğinin yükselen isimlerinden Kezzo olarak bilinen Hüsnü Doğan, dün akşam düzenlenen bir düğünle hayatını Buse Çekinkaya ile birleştirdi. Düğüne çok sayıda ünlü isim katıldı.

Nikah törenine katılan davetliler, damat ile gelinin nikah salonuna girişini ayakta alkışladı. Nikah memurunun sorusuna ‘Evet’ cevabını verin çift, davetliler tarafından uzun süre alkışlanırken, nikah memuru evlilik cüzdanını Buse Çekinkaya'ya teslim etti.

Ünlü rapçi Kezzo kimdir?

Rapçi Kezzo
Rapçi Kezzo

1990 yılında Bulgaristan’da dünyaya geldi. Balkanlarda yaşanan zulümlerin artması sonucu ailesiyle birlikte Türkiye’ye göç etti. İlk öğretim hayatını İstanbul Silivri’de, lise eğitimini Tekirdağ Çorlu’da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini doğduğu topraklar olan Bulgaristan’da tamamlamıştır.

Rap Müzik çalışmalarına 15 yaşında başlayan müzisyen, ilerleyen yıllarda albümlere dönüştürdüğü bu çalışmalarıyla kendisini geliştirmeye devam etti. Profesyonel anlamda ilk albümü olan “Kafamın İçi”, 2016 yılında Gizza Music etiketiyle piyasaya çıktı. 2018 yılının Şubat ayında piyasaya çıkardığı ”Karanlık” albümü Sony Music etiketi ile piyasaya çıktı. Albümle aynı isimli çıkış parçasıyla Türkçe Rap dinleyicilerinden tam puan almıştır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >