Recep İvedik 7 geliyor: Konusu ne olacak?

Recep İvedik karakteriyle Şahan Gökbakar.
Recep İvedik karakteriyle Şahan Gökbakar.

Şahan Gökbakar'ın büyük bir hayran kitlesine ulaşan seri filminin son halkası Recep İvedik 6, ilk 3 günde 1.023.136 kişi tarafından izlenerek rekor kırdı.

12 yıldır bu seriyi devam ettiren ve seyirci istediği sürece de devam ettireceğini söyleyen Gökbakar, serinin yedinci filmini planlamaya başladığını belirtti.

Verdiği bir röportajda serinin yedinci filminden bahseden başarılı oyuncu, ''Şimdiki planım Recep’i Uzak Doğu’ya yollamak'' diyerek düşündüğü konuyu paylaştı.

Şahan Gökbakar'ın 12 yıldır yaptığı Recep İvedik serisi gişedeki başarısını sürdürmeye devam ediyor. Recep İvedik 6 ilk üç günde 1.023.136 kişi tarafından izlendi.

Sosyal medyadan seyircisine teşekkür eden Gökbakar, ''3 gunde 1.023.136 kişi son rakammış... Soyledigimden fazlasi olsun azı olmasın 🙏🙏🙏 Binlerce tebrik mesaji ve güzel sözler... Sayenizde herzaman olduğu gibi bir kere daha kendimizi özel ve kıymetli hissettik...🙏 Hayat akar gider, rekorlar, ışıklar, şöhret gelir geçer... Bu dünyada geriye güzel ve mutlu anlar bırakabilmek onemli olan...Bana olan sevginiz ve desteğiniz guç veriyor... Her türlü kötüye ve kötülüğe ilaçtir sizin sevginiz... Teşekkürler hepinize🙏🙏🙏❤️'' ifadelerini kullandı.

Serinin yedinci filmi yolda

Recep İvedik 6 geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. Ancak son film, bugüne kadar yalnızca Recep İvedik 1'in ilk üç günkü seyirci sayısına ulaşmasına rağmen yılın en iyi açılışını yapan filmi unvanına sahip olmayı başardı.

Şahan Gökbakar verdiği bir röportajda serinin yedinci filminin geleceğini müjdeledi. 'Bu sefer niyetim Receb'i Uzak Doğu'ya yollamak diyerek Recep İvedik 7'nin konusunu açıklayan Gökbakar, ''Her yeni seri çıktığında eskisi tutmaz diye bir düşünce aklımda yok'' dedi.

'Bu bir komedi filmi'

Şahan Gökbakar Recep İvedik 6 için gelen eleştiriler hakkında "Eninde sonunda bir komedi karakteri, bir komedi filmi. Çok da abartılacak bir şey yok. Atomu da parçalamıyoruz. Komedi filmi. O yüzden çok ciddiye alıp eleştirmek de garip geliyor bana. İzleyenler, mutlu olanlar izlesin. Keyfine baksın. Biz zaten onlar için üretiyoruz bunları. Amaç iki saat kafayı dağıtıp, doya doya kahkaha atmak. Bence Recep İvedik’ler de Türkiye’de bunu en iyi yapan film oldu" ifadelerini kullandı.

Togan Gökbakar, Şahan Gökbakar, Nurullah Celebi.
Togan Gökbakar, Şahan Gökbakar, Nurullah Celebi.

Recep İvedik 6'nın konusu

Görüntü yönetmenliğini Gerard Simon’un üstlendiği, 8 Kasım'da vizyona giren ve 2 milyon kişi tarafından izlenen filmin konusu şöyle:

  • "Evinde televizyon izlerken, kapıya gelen postacının teslim ettiği kuru fasulye festivali davetiyesini görünce çok heyecanlanan Recep İvedik, vakit kaybetmeden en yakın arkadaşı Nurullah'ı da yanına alıp Konya’ya doğru yola çıkmak ister. Bir hata sonucu kendilerini Konya yerine Kenya’da bulan Recep ve Nurullah’ın tek amacı Türkiye’ye geri dönmektir ama Afrika’nın uçsuz bucaksız vahşi bozkırlarında iki düşman kabilenin arasında kalırlar."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >