Reynmen'den 'çalıntı' klip iddialarına yanıt geldi

Yusuf Aktaş.
Yusuf Aktaş.

Ünlü YouTuber Reynmen geçtiğimiz günlerde 'Derdim Olsun' şarkısını yayınlamış, kısa zaman içerisinde de rekor kırmıştı. 24 saat içinde Türkiye'de en fazla izlenen ve beğeni alan şarkı olan 'Derdim Olsun' klibinin çalıntı olduğu iddiaları gündeme geldi. Ünlü YouTuber bu iddialara cevap verdi.

Reynmen adıyla tanına ve YouTube'da 3 milyon takipçisi olan Yusuf Aktaş'ın "Derdim Olsun" klibinin Mahna Mahna Killer isimli kısa filmden alındığı ortaya çıkmıştı. Aktaş, sosyal medya hesabından klibiyle ilgili iddialara cevap verdi.

Klip Türkiye rekoru kırdı.
Klip Türkiye rekoru kırdı.

'Beğendiğim için aldım'

  • Instagram hesabında hikaye bölümünde konu hakkında konuşan Aktaş, “Ne kadar konuşursanız konuşun.Beğendiğim için kendi klibimde de kullanmak istedim. Bu şarkının 10 günde 70 milyon olduğu gerçeğini değiştirmiyor değil mi?” dedi.

Reynmen hikayelerdeki sözlerine söyle devam etti;

  • Bu durum aynısı Voyovoy’da da yaşadım ve şarkıyı direk şarkının sahibiyle yapıp açıklama kısmında kendisine yer vermeme rağmen yaşadım. O yüzden bu duruma alışığım ben. Arkadaşlar o planlar alınan çok eskrim planlar değil. Öznel bir bakış açısı var. Yerde sürüklenen bir adam var. Ve siz bunu benim inkar edeceğimi sanıyorsunuz. Hayır ben bunu zaten günler öncesinden zaten açıkladım. Bunu tüm klibe falan mal etmeyin.”
  • “Koştuğum sahneler falan hep benim” şeklinde de durumu tiye alan Aktaş, “İzlediğiniz kısa filme göre de şekillenmedi hikaye. Zaten var olan bir hikaye sizin izlediğiniz kısa filmdeki kamera açılarıyla daha güzel bir hale getirilmeye çalışıldı ve ben beğendiğim için kendi klibimde de kullanmak istedim. Anladınız mı? Anlamadınız. Çaldım” ifadelerini kullandı.
  • Son olarak “İşi bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayansa çamur atar. Peki Reynmen ne yapar? Milletin hakkını gasp eder” diye çalıntı iddialarına karşılık kendiyle de dalga geçen Reynmen “Peki sen ne yapabilirsin? Hiçbir şey” dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >