Reynmen'den sevenlerine müjde: Albüm çıkarıyor

Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, albüm yapıp konser vereceğini duyurdu.
Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, albüm yapıp konser vereceğini duyurdu.

● Kullandığı Reynmen lakabıyla ünlenen Yusuf Aktaş, geçtiğimiz aylarda çıkardığı yeni şarkısı Ela ile büyük bir başarı elde etti.

● Kısa süre içerisinde tıklanma oranıyla rekor kırarak dünya listesine giren şarkı bazı sanatçılar tarafından eleştiri aldı.

● Aktaş'ın şarkısına yöneltilen eleştirilerden biri de klibin şarkıcı Aynur Aydın'ın Yenildim Daima parçasıyla benzer olduğu yönündeydi.

● Ancak yapılan tüm olumsuz eleştirilere rağmen başarı elde eden Reynmen, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak albüm çıkaracağını duyurdu.

YouTube üzerinden 5 milyon takipçisi bulunan Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş 'Derdim Olsun' şarkısının ardından yayınladığı 'Ela' isimli klibiyle de rekor kırmayı başararak dünya listesine girdi. YouTuber, bu başarılarının ardından sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla albüm yapacağını duyurdu.

Eleştirilerin hedefi oldu

Yusuf Aktaş, çıkardığı Ela şarkısının ardından bazı ünlü isimler tarafından eleştiriye uğradı. Sosyal medya üzerinden kendisini eleştirenlere 'cahil' diyen Aktaş, 1 TL'lik tazminat davası açacağını da duyurmuştu. Reynmen'i eleştirenlerin arasında Aleyna Tilki, Demet Akalın ve Işın Karaca yer alıyor.

Reynmen, bu isimlerin arasında sosyal medya üzerinden Karaca'ya cevap vermişti.

Reynmen'ın Işın Karaca'ya cevap olarak paylaştığı gönderi
Reynmen'ın Işın Karaca'ya cevap olarak paylaştığı gönderi

Albüm yapıyor

Şarkısına gelen eleştirilere rağmen pes etmeyen Reynmen sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, ''Müzik camiasından özür dileyerek cümleye başlamak istedim. Albüm yapacağımın haberini sizlere vermek istedim. Konser de yapacağım. Buradan derdi olduğum, beni sevmeyen, çekemeyen, saygı duymamı beklediğiniz yılların sanatçısı ağabeylerime ve ablalarıma sesleniyorum; onlar bilet almasınlar, ben onlara göndereceğim" ifadelerini kullanarak albüm yapacağını duyurdu.

Reynmen'in klibi çalıntı mı?

Reynmen’in rekor kıran yeni şarkısı Ela'nın klibi hakkında 'çalıntı' iddiası ortaya atıldı. Şarkıya çektiği kliple, Aynur Aydın’ın Yenildim Daima şarkısına çektiği klipte benzer sahnelerinin olduğu iddia edildi. Aydın’ın 2012 yılında yayınlanan Yenildim Daima şarkısının klibiyle benzer sahnelerin olması sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi.

Aynur Aydın ve Reynmen kliplerinin karşılaştırılması
Aynur Aydın ve Reynmen kliplerinin karşılaştırılması

1 TL'lik dava

Yeni şarkısı Ela ile müzik listesine damga vuran sosyal medya fenomeni Reynmen, YouTube tıklanma oranına inanmayanşarkıcı Işın Karaca, Demet Akalın ve Aleyna Tilki’yi affetmedi. İlk 10 dakikada 400 bin, 1 saatte ise 3 milyon tıklanan şarkısı, şu sıralar 22 milyon dinlenmeyi aşan Aktaş, her üç ünlü isme de 1 TL’lik manevi tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >